Glad Påsk!!

av | mar 30, 2024 | Uncategorized

Hej fina kompis hoppas att du haft en riktig härlig påskafton så här långt , ätit en massa gott och fått njuta av fint vårväder, det har jag!
Vi körde en sväng till idag Malmö idag och kikade till lägenheten och tog en ljuvlig promenad och bara njöt av det sköna påskvädret samt köpte glass hos favoriten Dolce Sicilia på Drottningtorget.
Ja, som vi alla längtar efter detta efter en lång och kylslagen vinter, men nu är det äntligen vår på riktigt även om det inte varit speciellt soligt.

Jag är inget sort fan av pynt vid någon högtid, men lite gula blommor och någon påsktupp kan man ju ha tänker jag, blommorna köpte jag hos vår lilla lokala ICA här i Torekov som ofta har ett jättestort blomsterutbud eftersom de samarbetar med en blomsterhandlare som ställer ditt en uppsjö av snittblommor osv inför helger etc.

GLAD PÅSK!!

Vi gör inget jättespeciellt denna påsken, men lite utflykter här i trakten blir det, och idag blev det som sagt Malmö och igår besökte vi några favoritbutiker här i våra trakter samt även  härliga Salthallarna med dess små butiker, bageri osv.
Salthallarna har jag berätta om och visat bilder från tidigare , så detta har du säkert full koll på redan.
Imorgon blir det antingen Norrvikens Trädgårdar eller någon annat trevligt här i närheten, tipsa mig gärna om du har något att tipsa om!

En av butikerna som vi besökte igår var Atelier Smedjan, som drivs av  som bloggar hos Residence tillsammans med hans mama som tidigare hade varumärket SVEA.

I butiken hittar man egendesignade produkter från det relativt nystartade varumärket NoijNoji, möbler och textilier MELIMELI, konst avBobo Wallmansson och lite annat smått och gott. Jag slog iallafall till på en fin liten skål som Agathon ska ha som vattenskål när den inte är avokadoskål hahaha och även den fina gröna hundkudden som tagit plats i soffan.

Nu är vi  hemma igen och ska äta årets påskmat osv, idag blir det lite sill, ägg, Jansson, skagenröra, räkor, lax, gott bröd osv.
Jättekonstigt egentligen när man tänker efter att man äter typ samma mat både på julen och påsken hahaha.
Sen blir det iallafall några avsnitt av Robinso och påskgodis för hela slanten här, kanske hos dig med?

Citronträdet som jag visade för ett tag sedan frodas och tris i vårt köksfönster, det blommar som bara den och doftar helt ljuvlig. Dock blev jag besviken när jag läste på om citronträd och fick reda på att det tar 6-8 månader innan det blir nya citroner (!) inget för rastlösa personer som jag då som vill se snabba resultat.

Ha en fortsatt jättefin påsk.

Kram

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *