Fredagsblomman

av | jan 12, 2024 | Uncategorized

Hej!

Fredag i årets första riktiga arbetsvecka, en vecka som rullat på fint för min del och det har dykt upp två samarbetsförslag när det gäller bloggen och en del nya förfrågningar när det gäller våra utemöbler från italienska Ethimo så det känns fint.
Samarbeten när det gäller bloggen är jag ganska så noga med hur det landar, jag vill så gärna ha långsiktiga samarbeten med varumärken som jag verkligen gillar och kan rekommendera från hjärtat till Dig. Jag skulle gärna se mig själv som ambassadör för Himla, Mimou, Mateus, Agneta Livijn, Flos, Ateljé Lyktan, Classic Collection, Svenskt Tenn, Nordsjö, Bergs Potter, Byarums Bruk och några till, varumärken som jag själv haft och har i mitt hem sedan många år.
Självutnämnd tillsvidare hahaha.

Fredagsblomman, en Vipp Jasmine i favoritkrukan Hortus från Svenskt Tenn

Igår var vi på ett litet mingel i Helsingborg, ett riktigt mysigt sådant i en av de finaste men men minsta butikerna jag varit i, kolla HÄR och HÄR och vem som stal showen HÄR
Det var nämligen Quistoftaträdgård som hade smygöppning av deras Pop-Up butik som öppnade idag och kommer att husera på Nedre Långvinkelsgatan 8 i Helsingborg.
Trots butikens begränsade storlek så finns det en liten soffa från vår franska agentur Home Spirit som man kan provsitta, tygprover osv så att man kan beställa från hela sortimentet av soffor och fåtöljer via dem.
Och inte nog med det, det fanns även en Flower stol från vår andra agentur, italienska Ethimo , och även där man man beställa hela sortimentet. Vi hoppas på fler möbler på plats hemma på gården i butiken där när vi kommer längre fram till våren.
Missa inte att besöka Lina’s fina butik om du är i Helsingborg, där finns det fina inredningsdetaljer och lite blommor osv.

Med från minglet igår köpte jag med mig min fredagsblomma men också årets första körsbärskvistar som jag snittat och skalat av enligt alla konstens regler och hoppas nu att dessa snart sprider lite vårkänsla här hemma.

Ha en fin kväll och start på helgen.

Kram

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *