Instagramloppis uppe nu…

av | jan 11, 2024 | Uncategorized

Hej!

Vad kul att du kikar in här hos mig ikväll, hoppas att allt är fint med Dig och att du inte drabbats av någon influensa eller liknande nu när vardagen rullar på igen efter julledigheten. Det verkar ju vara så himla många som är krassliga just nu, själv har jag klarat mig hyfsat så här långt men känner mig dödstrött emellanåt. Kanske är det som kroppen kämpar emot någon sjuka, eller så är det är det mörkret och allmänna januarimodet som gör sig påmint.  Jag längtar sjukt mycket efter att resa till sol och värme, det känns som om båd kropp och knopp längtar efter just det. Men, nu var det inte resor jag ville tala om med dig idag utan något helt annat, jag har nämligen startat igång en Instagram-loppis med både mode, väskor, skor, möbler och inredning som finns uppe nu. Allt kommer att säljas via Instagram och du hittar allt som jag har lagt upp hittills om du kikar HÄR

Jag säljer bla den fina mattan som syns här i bild, mattan är i nyskick och med fina fransar av jute vilket är riktigt coolt och lite annorlunda. Hur du går till väga för att köpa osv hittar du HÄR Hoppas att du tycker at detta är roligt och att du kanske hittar något som du gillar!

Kram

 

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *