Julen i gröna nyanser

av | dec 22, 2023 | Uncategorized

*inlägget innehåller annonslänkar

Hej!

Fredagen den 22 december, ja vi är väldigt nära julafton nu så jag hoppas att julefriden har lagt sig hemma dig  per nu. Jag har sovit dåligt som en kratta i natt eftersom yrvädret Pia har varit här och hållit låda så pass att det kändes som om taket skulle lyfta från huset här i natt.

Idag delar jag med mig en smula av årets julstil här hemma hos oss, i år blir det grönt i olika nyanser som sätter tonen, klassiskt och naturligt precis som jag vill att julen ska vara på alla plan.

I taket har jag hängt tre stycken klassiska Moravia-stjärnor från tyska Herrnhuter, och dessa med anor från 1800 talet finner du HÄR
I dessa har jag faktiskt ingen belysning utan de hänger bara där rent dekorativt, och ett annat knep om man inte har eluttag till hands där man vill placera en stjärna, addera en liten batteridriven ljusslinga med timer inne i själva stjärnan.

Och glöm inte att julen kan se ut och vara på precis det sättet som du vill och bestämmer, det finns inga rätt eller fel.
Känner man så handlar det snarare om egna preferenser och de förväntningar som man har när man jämför med tidigare jular, hur det var när man växte upp osv. Vi lever ju i en föränderlig tid och allt som är till det bättre tycker jag är fantastiskt.

Om du gillar min matta kika HÄR  och fåtöljen  ovan hittar du HÄR

 

Du har väl inte missat att jag har en helt egen Klarna-butik där jag tipsar om senaste nytt som jag inspireras av som te gröna  nyanser som i mappen ovan.

Blev du nyfiken och vill veta mera om mina utvalda produkter, kikr gärna in HÄR

Min lilla mysgubbe softar i  soffan på hans favoritpläd, just nu är han inte så intresserad av att gå ut i kylan och blåsten.

Avlång kudde i sammet med baksida av linne finns  HÄR

Fin vit pläd liknande min HÄR

Ha en fortsatt fin fredag!

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *