Home Spirit Made In France

av | dec 22, 2023 | Uncategorized

*reklam för egen verksamhet

Hej!

Som jag redan berättat i ett tidigare inlägg med fokus på Agneta Livijn’s pop-up hos inrednings-och blomsterbutiken Studio J i Båstad så var jag ju på plats i butiken i lördags av samma anledning.
Det var dock inte hela anledningen, Studio J är nämligen en av våra duktiga återförsäljare när det gäller vår franska soffagentur HomeSpirit , ett uppdrag som de tar sig an med bravur inte minst med hänsyn till den fina inspirationen i butiken där varumärket får en central plats.

Soffan modell Cap Ferret i vit linnetextil tar plats mitt i butiken och här i fint sällskap av fina decokuddar, plädar osv. 

Bredvid soffan står en sk Love Seat i samma modell, en rejält tillagen fåtölj som rymmer två om man vill ha det lite extra mysig hahaha.

Dessa båda kan man dessutom få som bäddsoffor, perfekt i en mindre bostad eller i ett gästrum, hotellrum osv.

En snygg soffa dagtid som enkelt förvandlas till en säng med skön sovkomfort

Vår agentur för sittmöbler, Home Spirit som är ett varumärke som vi faktiskt knöt kontakt med på Maison & Objet för några år sedan efter att deras försäljningschef skickat ett mail till mig för att be om ett möte.
Ett familjeföretag sedan 50 år tillbaka som tillverkar jättefina soffor och fåtöljer samt bäddsoffor i egen fabrik i norra Frankrike och med bla linnetextilier som tillverkas av franskt lin vävt på ett väveri granne med Home Spirit.
Det spelar ingen roll vilken av modellerna du väljer, med eller utan bäddfunktion, så är sittkomforten den samma och det syns inte om soffan är en bäddsoffa. Tänk att äga en soffa där det verkligen tagits hänsyn till vår miljö och materialval som bara kommer från Frankrike och ett familjeföretag med lång erfarenhet med andra ord hög kvalitet och lång hållbarhet,
Hela produktionen och tänket på Home Spirit kretsar runt ett sunt miljöarbete som du kan läsa mer om HÄR .

Ovan i bild ser vi soffan Cap Ferret

Hela montern i Paris gick i stort sett i grönt och vitt i olika linnetextilier med olika strukturer och nyanser. Linnet kommer från Home Spirits omedelbara närhet i Lille och vävs på ett väveri enbart 10 minuters körväg från själva soffproduktionen.
Hela sortimentet av tyger finns HÄR

Så många fina och trendriktiga kulörer och strukturer att välja mellan!

Vitaste vitt linnetyg, men även väldigt många fina och trendriktiga kulörer och strukturer att välja mellan och både bäddsoffor och vanliga soffor. Soffan i bild är faktiskt just en bäddsoffa som enkelt förvandlas till en säng.
Skulle du vilja beställa en soffa från HomeSpirit så finns de nu hos tex Artilleriet och Port of Sweden i Göteborg, Oscar & Clothilde och Welcome Home i Stockholm , Studio Pompone i Träslövsläge, Studio J i Båstad, Malmnäs i Sjöbo, Nina Gerthel i Höllviken, Daniella Witte i Lomma , Quistofta Trädgård i Helsingborg  mfl, så i några av Sveriges bästa inredningsbutiker med andra ord!

Förutom linnetextilier så finns det även fina sammetstextiler….

Man kan även beställa lösa kuddar och dynor i samma fina textiler

Här i bild ser i exakt samma soffa som i butiken i Båstad men här utan kuddar och plädar så man ser soffan och textilen i dess helhet. I stort sett alla linneöverdrag till sofforna , avtagbara och tvättbara vilket är jättebra inte minst om man har barn och eller husdjur.

Tips!

En vit soffa är ju  ganska känslig iallafall om man har småbarn, djur osv men har man detta trots allt så är det ju så otroligt lätt att styla soffan som ny med hjälp av decokuddar, plädar osv i olika kulörer och stilar efter tycke och smak, säsongernas skiftningar, trender osv.

Hoppas att du gillade min lilla visning från HomeSpirit hos Studio J i Båstad och från mässan Paris förra våen och har du frågor krig varumärket, tex om du vill bli återförsäljare, arbeta med varumärket som inredare eller bara undrar var du kan hitta en återförsäljare så var inte rädd att fråga mig, jag blir bara glad! Maila mig gärna  [email protected]

Kram

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *