Mer än tusen ord….

av | dec 22, 2023 | *Affiliateinlägg med annonslänkar, Affiliate, Jul

*Inlägget är skrivet i samarbete med Interflora och innehåller annonslänkar*

Den finaste klappen man kan ge någon som man tycker om och vill visa lite extra uppskattning, om än på distans, är ju att skicka ett fin blombud och önska en riktigt God Jul.
En vacker bukett, stor eller liten säger oftast mer än tusen ord, inte sant och den som någon gång fått mottaga ett blomsterbud vet vilken magisk känsla det är.
Ibland kan det dessutom var svårt att hitta de rätta orden och de har ju blommor en ganska så magisk kraft att hjälpa till en smula på traven.

Snitt-amaryllisar hör julen till och inte minst tillsammans med eucalyptus är detta ett vinnande koncept när det gäller julbuketter

Ett riktigt bra sista-minuten-tips när det gäller julklappar till den som är inredningsintresserad och tycker om blommor, ge bort en lyxig lyxig blomsterprenumeration!
Mottagaren får återkommande blomsterbud med unika buketter för varje leverans skapade av säsongens vackraste blommor, en exklusiv present och ett fantastiskt sätt att uppvakta och visa uppskattning till den du tycker om!
Välj om du vill ge bort en prenumeration som varar i tre, sex eller tolv månader. Du kan också välja en blomprenumeration som varar precis så länge du önskar, utan bindningstid. Nyfiken på att veta mer om detta, kika in och beställ HÄR

Vackert röda amaryllisar signalerar om att julen är här men det finns ju andra fina kulörer om man ill tona ner julen smula.

En liten blomstergåva kan ge stort hopp.
När du beställer Julamaryllis Hopp  donerar du 30 kr till Cancerfondens livsviktiga arbete och mottagaren får ett speciellt kort där donationen framgår.

Här ovan ser du några av mina favoriter hos Interflora och blombudet kan skickas till hela 150 olika länder dessutom.
Kika på hela utbudet av julblommor HÄR

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *