All in julmys från nu

av | dec 18, 2023 | Affiliate>*Affiliateinlägg med annonslänkar

Hej fina kompis, hoppas att du haft en riktigt fin tart på den nya veckan, julveckan som ska leda oss fram till självaste julafton nu på söndag?
Visst är det en härlig tid just nu, jag jag tänker på allt mys fram till själva julen som man kan njuta av blommorna, dofterna och smakerna som vi bara förknippar med julen, ja deras tid är ju nu.
Och spara inte allt njuteri till senare utan drick glögg, mumsa pepparkakor och lussebullar om du känner för det.

Jo, jag har ju redan visat dig årets adventsljusstake hemma hos oss, men inget säger ju att man inte kan ha två sådana så jag har även plockat fram vår fina ljusstake Seasons som är en del av våra jultradition.
Älskar denna som påminner om en Luciakrona och gillar du denna är den med fin rabatt HÄR just nu.

Enkla dekorationer av det naturliga är det allra finaste tycker jag.
Ett exempel är ju apelsiner med kryddnejlikor och sammetsband, eller vanliga hyacinter i en vacker kruka och sen lite mossa runtomkring.

Krukan till mina hyacinter kommer från Bergs Potter och krukan finns på kampanj HÄR och denna finns i olika storlekar och kulörer om du kikar HÄR
Ser du mina Svenskt Tenn gröna assietter, de är jag så himla glad för och köpte dessa hos Iittala för 10 år sedan så dessa finns inte till försäljning längre.

Liknande glöggmuggarna av klarglas hittar du HÄR och de små teskedarna finns på REA HÄR

Glögg eller bubbel?
Jag gillar båda delarna men allra helst ska det vara helt alkoholfritt för min del.
Gillar du de smala champagneglasen så finns dessa HÄR.

Så passa på att stanna upp en smula och njut av allt som du gillar med julen, det är ju trots allt bara jul en gång om året.
Själv frossar jag i apelsiner och clementiner just nu och ikväll ska jag testa de lite exklusivare apelsinerna från Bollo som jag brukar köpa hos Grönsakshallen i Boarp.

Ha en fin kväll!

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *