Bildregn från Pop-Up’en

av | dec 19, 2023 | Uncategorized


Hej kompis, hoppas allt är fint hos dig?
Idag tänkte jag bjuda på ett litet bildregn från i lördags så jag besökte inrednings- och blomsterbutiken Studio J i Båstad.
Anledningen var ju som jag redan berättat att Agneta Livijn hade en pop-up med den fina keramiken i butiken, och det ville jag ju inte missa.
Vädret på Bjäre just nu bjuder på noll julkänsla och 100% regn, detta rådde det bot på inne i den lilla fina butiken med en massa fin julkänsla.

I lördags var dessutom Agneta livijn på plats i butiken och bjöd på bubbel och franska bakverk, ett kärt återseende då vi inte träffats sedan vernissagen i Torekov i slutet av sommaren.
Agneta är en sån karismatisk och inspirerande kvinna och detta delar hon med sig av vis sitt Instagramkonto som du hittar HÄR

Missade du vernissagen nu i lördags så pågår pop-up’en under hela veckan så länge butiken är öppen, ett perfekt tillfälle att köpa fina och lite speciella julklappar och julbuketter mm.


Chanel cup är speciellt framtagen för Elie Art Galery, Chateau de Cremat i Nice men denna finns även till försäljning hos Studio J samt via webshopen

Jag återkommer snart med ytterligare ett inlägg från i lördags, men då med ett anat fokus eftersom Studio J även är en av våra duktiga återförsäljare när det gäller HomeSpirit.

Hoppas att detta låter intressant och att vi ses snart igen!

2 Kommentarer

  1. EVA BJÖRK

    Så fint och inspirerande inlägg. Jag har precis köpt den rosa Biscotti-burken som är heeelt underbar ♥

    Svara
  2. Annika

    Älskar hennes porslin och har litegrann av det här hemma. Har träffat Agneta ett par gånger och hon är verkligen karismatisk som du säger. Skulle gärna vilja ha hennes bok men den verkar vara slutsåld. Synd att man missade henne i lördags.

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *