New squares in…

av | nov 16, 2023 | Uncategorized

*inlägget innehåller annonslänkar*


Hej kompis!
Hoppas du har det fint höstrusket eller ska man säga vintervädret till trots?
Ja, idag har tom vi här i södra Sverige fått lite snö eller snarare snöblask som det nästan alltid blir här söder över. Men iallafall, årets första snö är ju ända ett landmärke för alla som längtar efter vinter, jul osv.
Jag hade gärna klarat mig utan dagens väder och så även lille Agathon som inte vill lämna soffhörnet alls, och det var inte bästa vädret att ta emot ett paket och ny matta men det fick gå an.

Ovan i bild ser du en glimt av det nya som flyttat in, snabba bilder med mobilen i dunkelt ljus och inte bästa bildkvalitén eller färgåtergivelsen, men visst ser du att det är en ny rutig matta som håller på att flytta in i sovrummet hemma i Torekov.
En matta som jag suktat efter ett tag men tålmodigt väntat på eftersom den största modellen varit slutsåld tills nu, du hittar den tex HÄR

Även överkastet av quiltad sammet är nyinflyttat och kommer bli perfect match till mattan i fråga.

Jag lägger en länk till överkastet HÄR om du skulle vilja ha samma hemma hos dig, och även till kudden på överkastet som finns HÄR

Nyfiken i en strut, lille Agathon är alltid med när det händer något, observerar när något nytt flyttar in osv.
Skulle man smyga in något så kan det ta en stund sen står han där och skäller lite på föremålet i fråga och sen är allt som vanligt igen.
Gillar du kuddarna ovan så finns den gröna sammetskudden med mönstersöm HÄR samt den vita med gröna prickar HÄR

Snart ska jag visa dig en liten sovrumsuppdatering där jag tänker visa hur man kan skapa snabb och fin förändring i ett rum ed hjälp av en ny matta och nya textilier, så varmt välkommen hit snart igen.

Kram

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *