Novent och första stjärnan tänt…

av | nov 15, 2023 | Uncategorized

*inlägget i samarbete med Mimou/Minta


Hej fina kompis, ad glad jag blir att just Du kikar in här hos mig.
November, Novent som det också kallas och vad gör man när mn har nyputsade fönster och mörkret kommer krypande redan vid fyra snåret?
Jo, då unnar man sig att smyga upp den allra första adventsstjärnan i det lilla kupfönstret bakom soffan.
Årets nytillskott bland stjärnorna dessutom och så himla fin i sin enkelhet och lite otydligs form, tillverkad för hand av naturmaterial och en stor dos kärlek.

Stjärnan Maipai kommer från Mimou och deras HANDMADE Collection, en kollektion där Mimou tar tillvara på traditionellt hantverk där varje produkt i sig blir unik.
Julstjärnan Maipai med sin organiska form är ett bra exempel på detta, här har man kombinerat florstunt bambupapper i papier maché teknik med en stomme av flätad bambu.
Maipai betyder bambu på Thailändska, är helt handgjord i bambu meden diameter om 43 cm och säljs utan elsladd och ljuskälla (LED).
Den fina  stjärnan hittar du hos Minta och där i webshopen får Du just nu mina kära följare 15% rabatt på Maipai och allt annat i Mimous egna sortiment, när du anger rabattkoden INREDNINGSHJALPEN15

Lite suddiga och grusiga bilder i detta inlägget, men så blir det tyärr ibland när inte dagsljuset är på ens sida, men nog framgår det att mysfaktorn är hög både tack vare adventsstjärnan och världens mysigaste malteser kille?

Kram

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *