Att ha årets första amaryllisar…

av | nov 16, 2023 | Uncategorized

Hej fina bloggkompis!

Kikar in så här på kvällskvisten mitt i fredagsmyset antar jag, mest för att önska dig en fin start på helgen, idag har det varit en kylslagen fredag här hos oss i Torekov, så vi har mestadels varit inomhus och jobbat, helgstädat osv och fixat inför helgen.
Bland annat har vi hämtat en fin sak till sovrummet, något som vi hade i sovrummet i stan för en herrans massa år sedan, som jag kom på kanske skulle passa..
Och som det gjorde det, passade alltså och helt över förväntan så ser fram emot att visa hur det blev snart…

I detta lägget vill jag bara visa dig hur fint det blev när årets första tjusiga amaryllisar här hemma hos oss kom på plats på vårt lilla köksbord.
Ett antikt köksbord som jag  adderat en marmorskiva till kika HÄR, en bordsförvandling som jag är så nöjd med trots att det var ett bra tag sedan det kom på plats.
Somliga grejor blir bara så bra så man känner sig glad typ for ever.

Mässingsljusstaken med en glasbox för display är jättegammal och kommer från danska House Doctor, ja så gammal att den inte finns att köpa längre, det gör dock allt detta som du hittar HÄR

Tada!

Amaryllis i ljusaprikos nyans tenderar det alltid att bli som ”årets första” här hemma hos oss, en kulör som inte känns lika mycket jul som de röda, så perfekt att starta amaryllissäsongen med dessa!

Fejkelden i vår fina kakelugn ger sånt mys här hemma att det knappt går att beskriva, och själva kakelugnen är ju ett annat sånt där jättebra projekt som jag kom på när vi renoverade lägenheten och som jag sen dessutom fyndade på Blocket för 5000 kr.

Några nya kuddar kuddar och en liten lampa har flyttat in i vyn ovan men det får jag berätta mer om senare.

Lite hemligheter får man ju ha….

Ha en fortsatt fin kväll så syns vi imorgon igen, om du skulle ha en minut över för att kika in här hos mig för att spana in veckans inredningsnyheter och lite annat kul som jag har i görningen då.

Kram

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *