Årets finaste adventsstjärna

av | nov 14, 2023 | Uncategorized

*inlägget är i samarbete med Mimou/Minta

Hej fina kompis!

Snart är det verkligen dags att börja tänka på julbelysningen, ja med endast ett par veckor kvar till första advent så är det onekligen så,
Så därför vill jag idag ännu en gång tipsa dig om årets finaste adventsstjärna alla kategorier, ja denna godbit får du inte missa.
Jag syftar på en av de allra finaste adventsstjärnorna som jag har sett på riktigt länge, ja här snackar vi inte om någon random stjärna för slit och släng, utan en stjärna att spara och bevara år för år och låta bli en del av familjens jultraditioner.


Stjärnan Maipai kommer från Mimou och deras HANDMADE Collection, en kollektion där Mimou tar tillvara på traditionellt hantverk där varje produkt i sig blir unik.
Julstjärnan Maipai med sin organiska form är ett bra exempel på detta, här har man kombinerat florstunt bambupapper i papier maché teknik med en stomme av flätad bambu.
Maipai betyder bambu på Thailändska, är helt handgjord i bambu meden diameter om 43 cm och säljs utan elsladd och ljuskälla (LED).
Den fina  takupphängningen med sladd i textil som jag använder ovan  i bild hittar du också hos Minta och där i webshopen får Du just nu mina kära följare 15% rabatt på Maipai och allt annat i Mimous egna sortiment, när du anger rabattkoden INREDNINGSHJALPEN15

Så fin i varje detalj och alla stjärnorna blir ju som sagt unika i sitt slag eftersom de tillverkas traditionellt för hand av utvalda lokala hantverkare i Thailand precis som många av de andra underbara produkterna från Mimou.

Även lille Agathon verkar gilla adventsstjärnan i fråga och jag ska snart hänga upp den i ett fönster här hemma så du får se hur vackert den ter sig då, ja det kliar faktiskt i fingrarna nu när jag tänker efter.

Ha en fortsatt fin tisdag!

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *