En kväll hos Kasthall

av | nov 12, 2023 | Uncategorized

Hej kompis hoppas att din dag varit fin!
Fars Dag dessutom en dag då alla pappor ska firas dagen lång, jag träffade min kära fr i torsdags så idag blev det ”bara ett telefonsamtal” men fint det också.
Men nu ar det inte Fars Dag’s firande som ska avhandlas utan jag tänkte bjuda på lite bilder från kvällsminglet hos Kasthall i deras showroom i Malmö där jag var i torsdags…ja du som följer mig på Instagram har kanske snappat upp detta därifrån….

Som sagt, jag var jag på ett himla trevligt kvällsmingel hos Kasthall i deras fina showroom i Malmö, minglet i fråga var för att fira nylanseringen av den handtuftade mattan Feather designad av Ellinor Eliasson som nu kommer i flera nya kulörer som heter Blue Jay, Parakeet, Hoopoe, Nuthatch, and Sparrow.
En annan nyhet värd att fira är att Kasthall öppnat en flagship store i självaste New York!

På plats på mingelkvällen hos @kasthall var hedersgästen @themalinpersson som berättade om sin karriär som modell i Rom, Milano och Paris, om flytten hem till Sverige och om huset i Malmö som väckte hennes inredningsintresse. Ett intresse som ledde henne in i den karriär som hon har idag bla som influencer och programledare för omtyckta Trädgårdstider på SVT.
Malins hus är förresten ett helt otroligt vackert och säreget hem, ja spana in Malins instagram-konto @themalinpersson så förstår du vad jag menar.

Det bjöds på goda viner (jag testade det alkoholfria sim var väldigt friskt och gott) en asiatisk nudelsallad samt kaffe och kaka, och allt var väldigt gott.

De båda hundtämjarna försöker få lille Agathon att titta mot kameran istället för på oss….

…det gick så där, eller?

Skam den som ger sig, ja som alltid gäller devisen att den som hr bästa tålamodet står som vinnare i längden.

Ja, lille Agathon fick också följa med på minglet vilket är så uppskattat av undertecknad. Agathon gillade situationen  och var mycket nöjd med tt han fick ligga och mysa på de fina mattorna, jojo fint ska fint ha.
Mattan i bild heter Moss och just denna mattan fast i en annan färgställning har jag två stycken av väl inpackade i förrådet, och nu blev jag faktiskt sugen på att ta fram dessa igen.


Hoppas att du gillar inlägg som dessa där du får hänga med på ett hörn när jag är ute och rör på mig!
Kram

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *