Kitchenwiz Middagslåda till Bjäre

av | okt 17, 2023 | Okategoriserade

*inlägget i samarbete med Kitchenwiz

Hej!

Du som följer mig ganska så noga vet nog att jag startat ett samarbete med bästa KitchenWiz, och för inte så länge sedan så berättade jag om deras smarta och välsmakande koncept med färdiga, frysta grytor & långkok  som heter BACKUP.
Dessa finns som bland annat finns att köpa på Tempo här i Båstad och på ICA Maxi i Mellbystrand, ja det är i dessa butiker som jag köper mina men en återförsäljare nära dig finns säkert om du kikar HÄR.
Så, himla bra att ha till hands när man inte orkar eller har tid att laga hela måltiden från start till mål men ändå vill äta god, vällagad och näringsrik mat.

NYHET! Nu är det äntligen dags att förutom BACKUPS’s kunna beställa Kitchenwiz färska Middagslåda som heter ALREADY med 3 varierande middagar som är så gott som klara.
Ja, man gör endast det sista i hemmet då allt kommer mycket välpreparerat (alla såser, dressingar, grytbaser är klara, allt är portionerat och väl tilltaget samt tillagat för hand från grunden.
I några enkla steg har du färdigställt middagen ifråga.
Tjänsten har premiär här på Bjäre i nästa vecka 24/10, och hämtas smidigt på Tempo Gamlegården i Båstad och därefter uthämtning veckovis varje tisdag.
För att beställa denna färska middagslåda behöver man förboka senast onsdagen veckan före dvs 18/10 via deras hemsida, och dessutom får som är ny kund 25% på första lådan och erbjudandet finns HÄR

Tjänsten är väldigt fri och du utformar själv hur du vill ha ditt abonnemang;

:* Leverans när det passar dig, varje vecka, varannan eller var tredje

* Antal personer i hushållet? Välj mellan 1-6 personer

* Det finns flexitarian för dig som inte äter rött kött eller om du vill undvika kött då och då.

* Specialkost för dig med allergi eller intolerans mot gluten, skaldjur och nötter

* Ändringar i ditt abonnemang kan göras upp till 6 dagar innan leverans

* Och som sagt ingen bindningstid så du kan när som helst pausa eller avsluta din prenumeration så sent som 6 dagar innan leverans.

Ja, här ser du själva förpackningen på BACKUP som jag nämnde ovan, och det som döljer sig där i är det smartaste och godaste när det gäller frysta, färdiga middagar som jag någonsin ätit.
KitchenWiz är ett småskaligt familjeföretag med tillagning i Billdal, och allt tillagas för hand och ifrån grunden med de finaste råvarorna och fryses in direkt för att ingen näring, smak osv ska gå förlorad.
I bilderna här ser ni deras supergoda Chicken Tikka som jag värmde upp enkelt och lätt och undertiden fixade jag till de goda tillbehören.

SÅ, den 31/10 är det snart dags även för mig att testa middagstjänsten ALREADY med 3 Middagar så gott som klara, där ALLT till middagarna ingår, dock inte vid premiären den 24/10 då jag är i Italien då.
Jag ser mycket fram emot denna premiär, och lovar att jag ska visa hur det går tillväga med det hela då, så spännande.
Tveka inte att testa detta redan denna vecka, du hinner beställa om du gör detta före midnatt imorgon onsdag 18/10.
*Bildmaterial Kitchenwiz / Inredningshjälpen

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *