Fixa en fin ljuskrona…

av | okt 17, 2023 | Okategoriserade

*inlägget innehåller annonslänkar*

Hej fina kompis, hoppas du haft en fin vecka så här långt, hösten och mörkret gör sig allt mer påmint och då är det ju extra viktigt med mysig belysning osv när dygnets timmar domineras av mörker.
Idag vill jag därför visa Dig hur fin min ljuskrona blev som jag fixade till förra året, ett inslag som jag brukar visa här hos mig varje höst och vid jul.
Kronan som jag utgick ifrån finns det en liknande variant av med 30% rabatt HÄR , denna kan man sen variera i det oändliga med hjälp granris, kvistar av buxbom, olika dekorationer osv, ja endast fantasin sätter gränserna här.

Gillar du min matta med jutetofsar så finns denna på med 30% rabatt HÄR

Stolarna i bild finns det en annan fin variant av som är på REA HÄR

I mitt fall använde jag en girlang av gran som är väldigt naturtrogen och otroligt följsam att böja och modifiera som man vill och resultatet blev toppenbra och helt barrfritt och kommer hålla utan att vissna hahaha..grangirlangen i fråga hittar du  HÄR

Utgår man från en ljuskrona av metall så är det sen enkelt att fästa små kvistar av valfri sort med hjälp av fin ståltråd eller liknande och sen kan man även sticka in en kvist här och var för yvigare utseende.
Adderar man sen fina kronljus med LED så har man en en helt brandsäker ljuskrona att njuta av, och ljusen som jag använt hittar du enkelt HÄR

Hoppas du blev sugen på att knåpa ihop din egen fina ljuskrona, ja varför inte redan nu lagom till helgen?

Kram

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *