13-årig Bröllopsdag

av | okt 9, 2023 | Okategoriserade

Hej fina vän!
Idag firar  min man och jag 13-årig bröllopsdag, kan inte riktigt fatta att det gått hela 13 år men jo så är det…

Dagen då vi gifte oss var jag typ dödssjuk med hög feber, hals ont och hostan från hell och jämfört med det så mår jag som en prinsessa. Ja i dessa tider får man bara glad för det lilla och att firandet inte är av samma klass som förra året då vi firade vår bröllopsdag i Grekland

Mitt avlastningsbord med marmorskiva  som jag köpt  med 35% rabtt HÄR, ett köp som jag var lite skeptiskt till först då det verkade vara för bra till det priset, men väl här visade det sig att det var över förväntan. Härligt när man blir positivt överraskad, inta sant? Detta är dock snart slutsålt så passa på!
Gillar du mattan som kikr fram så hittar du den randiga med tofsar HÄR 

Peter Lindbergs tjocka coffee table bok hittar du HÄR

Vi gifte oss på @grandhotelstockholm och hade vår bröllopsmiddag på @matbaren_stockholm ,eller rättare sagt Matsalen som numera är @rutabaga_stockholm 
Mina föräldrar var med hela helgen som vittnen tillsammans med lille Affe som då var knappt ett år, min älskade kille som lämnade oss tidigt i år.

Vasen i bild hittar du på kampanj HÄR

Ett annat återkommande inredningstips här hos mig är att lägga vikt vid detaljer och att inreda sitt hem med sådant som man tycker om. Gör olika små stilleben och använd dessa som blickfångare här och var!

Fler dekorativa böcker hittar du

Vigselförrättare var en 80-årig dam från Solna som var typ den enda som var ledig i hela Stockholm just då, och dagen till ära var jag dunderförkyld med feber och hosta men gifta mig skulle jag.
Jag hade på mig en ceriserosa Gucci-klänning och kände mig inte speciellt fin, nej som jag led genom dagen, jag har nog aldrig varit sjukare i mitt liv och maten hos Mathias Dahlgren var helt smaklös.

Sidobordet har jag sedan stylat med böcker, doftljus, några småsaker och inte minst liggande lampa som jag kom på att jag hade hemma i stan. Så den fick flytta hit och fick sin plats där på sidobordet.

Bröllopsdag hemmavid en vanlig måndag är ju långt ifrån samma sak haha, nej här har det varit vardagsbestyr och arbete för hela slanten och dessutom rester till middag.

Pusslet som syns i bild finns det liknande varianter av HÄR

Ha en fortsatt fin kväll.

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *