Den 12:e bröllopsdagen

Hej fina vän!
Idag firar vi 12-årig bröllopsdag, men vi firade även hela dagen igår men kom på framåt kvällen att det var fel datum, vi gifte oss nämligen den 9 oktober!!
Men inget dåligt med egentligen, nu fick vi ju tvådagars firande istället hahaha.
Kan inte riktigt fatta att det gått hela 12 år men jo så är det…

Vi gifte oss på @grandhotelstockholm och hade vår bröllopsmiddag på @matbaren_stockholm ,eller rättare sagt Matsalen som numera är @rutabaga_stockholm 
Mina föräldrar var med hela helgen som vittnen tillsammans med lille Affe som då var knappt ett år, min älskade kille som lämnade oss tidigt i år.

 

Vigselförrättare var en 80-årig dam från Solna som var typ den enda som var ledig i hela Stockholm just då, och dagen till ära var jag dunderförkyld med feber och hosta men gifta mig skulle jag.
Jag hade på mig en ceriserosa Gucci-klänning och kände mig inte speciellt fin, nej som jag led genom dagen, jag har nog aldrig varit sjukare i mitt liv och maten hos Mathias Dahlgren var helt smaklös.

Symboliken i att jag idag fick ett par Gucci-solglasögon av min man betyder allt och väcker en massa minnen från dagen som du märker av denna texten.
Så glad för solisarna, den rundaset modellen som jag haft någonsin och inte trott att jag skulle trivas med, men jag känner mig riktigt bekväm med dessa.

Ha en fortsatt fin kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.