Mina senaste loppisfynd

av | aug 3, 2023 | Okategoriserade

Hej fina kompis, hoppas att du har en fin torsdag? Jag har varit dålig sedan vi kom hem från Fiskebäckskil så det har inte hänt så värst mycket här i bloggen kan man säga. Och snart  helg igen  och vågar man önska sig lite sol som omväxling till rådande senaste tidens regn och blåst? 
Men nog om väder och krasslighet, nu vill jag visa några loppisfynd som jag gjort nu i sommar på några olika loppis. 

Häng med!

Allt på bordet är nya fynd utom papegojan, ny är dock glaskupolen modell XL, krukan med fatet och den fina porslinsblomman. 

Alla mina fina fynd sett från ovan, så glad för dem alla på var sitt sätt, det mesta till köket och det dukade bordet samt att de fanns med på min checklista som jag utgår ifrån när jag besöker en loppis. Nästan inget köps på måfå utan efter en bestämd kriterielista som måste uppfyllas.  På så sätt undviker jag att impulsköpa saker som jag inte ska ha.

Så himla fin servis  med koppar, tefat och assietter som jag fyndade på Erikshjälpen i Kungsbacka på väg till Fiskebäckskil. En jättebra loppis men betydligt dyrare än andra Erikshjälpen loppisar som jag besökt. 

Nästan allt är ju till köket med ett undantag av skorna i bild.

Ett par superfina italienska Bruno Magli i min storlek och som är så sköna att man kan gå väldigt lågt i dem. Fyndade dessa för 100 kr, helt otroligt! 

Med detta vill jag önska Dig en fortsatt fin torsdag!

Kram 

2 Kommentarer

 1. Christina Boman

  Åh som jag har letat efter den servisen. Köpte tallrikar och koppar på Blocket för många år sedan. Personen hade fått servisen från någon i England. Vad är det för stämpel under din servis ‍♀️
  Vänligen
  Christina

  Svara
 2. Inredningshjälpen

  Jag ska kolla noch återkomma!

  Anette

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *