Glad för idag ….

av | maj 19, 2023 | Okategoriserade

*inlägget innehåller annonslänkar*

Hej fina!

Fredag och klämdag för en hel del idag som kan ta långhelg och njuta av det fina sommarvädret, riktigt härligt inte sant?

Idag har jag dock en del jobb som var tvunget att göras så ingen direkt ledighet för mig inte.
Men jag ska inte klaga, jag styr över min egen tid och det som inte blir gjort av mig blir inte något av, så är det bara.
Idag är jag glad för mina fina pioner som jag fick i måndags på min födelsedag, som kamelonter har de nu bytt både färg och form men är detta till trots helt magiska.

Älskar som sagt pioner i alla de slag och dessa som nu är svagt aprikos i färgen är inget undantag från detta. Den stora vasen kommer från IKEA och kan även användas som ljuslykta till blockljus medan den mindre vasen hittas med en jättebra rabatt HÄR

Fick sådan craving för vattenmelon igår och chansade för 1511 gången på att det skulle vara en saftigt smakrik och god sådan men tji fick jag. Går det ens att hitta god vattenmelon här hemmavid? Tipsa mig gärna isåfall.

Gillar du fatet så finns detta HÄR

Är även så himla glad för att vår lilla uteplats börjar komma iordning igen efter vårens stormar. Träbänken av furu som jag fyndade för några hundringar förra året har nu slipats och kortats av lite samt håller i detta nu på att få några lager med svart bets men det är inte riktigt färdigt ännu som du ser. Som topp på bänken ligger det redan nu en svart granitskiva som lag loppisfyndande för ett tag sedan, då som topp på en tv-bänk för bara 200 kr. Ett riktigt kap!

Även jätteglad för alla skott som håller på att slå ut på fikonträdet som vi haft i några år och som flyttade med hit från Norrviken.
Inte helt självklart att detta skulle ske, men jo det blir ett fint träd att glädjas av även i år och kanske till med att vi får fikon!

Fotskrapan som syns i bild hittar du HÄR och just nu på kampanj!

När vi var på Granngården i Grevie för att inhandla betsen till bänken så slog jag till på ett par fina trätofflor, det hör liksom till på landet tänker jag.

Såg dock att tofflor är trendigt och moderiktigt igen, ja inte minst efter samarbetet som Filipa K gör i detta nu med SWEDISH HASBEENS läs mer HÄR  och även dessa platåtofflorna HÄR

Ha en fin fredag och start på helgen!

Kram

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *