Fredagsmys en torsdag…

av | apr 28, 2023 | Okategoriserade

Hej fina vän.

Då var vi framme vid en skön långhelg igen, ja även på måndag är det ju helg i o m att det är 1:a maj, och för att spä på det ytterligare så styrde vi igår eftermiddags kosan till Halmstad och vidare ut till Möllegård där det är vansinnigt vackert att promenera längs med Prins Bertils vandringsled. Och inte nog med, här finns även Riccardo’s Glass & Pizza ställe dit många vallfärdar inte minst på sommaren. De har egen glasstillverkning där men även filialer inne stan och i Kungsbacka samt att glassen sålts av Varvets Café här i Torekov och skött det så dåligt att vi undvikit att köpa av dem. (isig klumpig glass som smakade dåligt).

Det blir det dock ändring på redan nu i helgen….

Ja, redan nu i helgen öppnar Riccardo´s upp i egen regi här i Torekov och kommer att hålla till i samma lokal där Varvet hade deras café och det är så himla välkommet hos oss! Byn har väldigt många glasställen här i byn i förhållande till sin storlek, men bara vanlig tråkglass, och inte lyxig gelato som Riccardos, så vi kommer garanterat att bli stammisar.

Men nu åter till gårdagens mys med promenad i solen i den härliga miljön bland vitsippor och porlande vattendrag. Lille Agathon älskade att strosa runt där, och det var bara så himla härligt och rofyllt.

Efter promenaden var det såklart dags att kliva innanför dörrarna hos Riccardos för att välja smaker av den goda gelaton. Det finns en väldig massa smaker att välja mellan och ena smaken är godaren den andra, så det är svårt att välja.

En liten varning dock, det är väldigt stora glassar som levereras hahaha, ett ganska angenämnt problem….

Fredagsmys redan en torsdag med glasskalas i solen är inte fy skam och redan i helgen blir det glasskalas här hemmavid och förhoppningsvis även då i härligt solgass!

Kram

OBS! Inget sponsrat inlägg utan endast goodwill från min sida!

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *