Borta bra hemma bäst….

av | apr 26, 2023 | Okategoriserade

*Inlägget innehåller annonslänkar*

Hej!

Idag och igår blev det en riktigt långsam start på dagen, det var liksom både behövligt och väldigt svårt att skiljas från det fluffiga dunet om vi säger som så. Ja för även om det var helt fantastiskt att få uppleva flera härliga dagar i Milano, insupa en massa inspiration, träffa en underbara människor och äta supergod mat så var det oerhört skönt när vi klev in innanför dörren här i Torekov.  Borta bra hemma bäst heter det ju….och det är nog ganska så sant.

Och apropå det så tänkte jag att vi kikar vi in i sovrummet här hos mig som inte ser så värst annorlunda ut nu jämfört med hur det sett ut tidigare, nej det är nog på pricken detsamma med undantag a någon lite detalj…

Häng med så kikar vi vidare!

Bäddsetet som även finns i fler kulörer hittar du HÄR +Vitt underlakan HÄR

Vit decokudde HÄR 

Den teddyklädda vita pallen med tre knubbiga ben HÄR

Mattan på golvet HÄR

Hissgardin av fin linnekvalitet HÄR

Vitt bäddset från Himla HÄR // Vitt underlakan HÄR

Överkast av siden och bomull  HÄR // Pläd av linne HÄR och matchande decokuddar HÄR

Vit decokudde HÄR // Kudde med franskant HÄR

Prickig avlång kudde HÄR

Sängbord &tradition och nu på REA // Sänglampor HÄR

Pallen  med tre ben HÄR

Mattan hittar du HÄR

Kika in i mitt gamla antika skåp som jag ropade hem via nätauktion och bara betalde någon tusenlapp för, ja så pass billigt att frakten hit var dyrare. Velar fram och tillbaka ungefär varannan dag om jag ska behålla den gröna färgen och måla det vitt inuti eller om jag ska måla in skåpet i samma kulör som övriga snickerier i sovrummet, vad tycker du? Krönlisten ovanpå är iallafall och blir tillfixad hos snickaren, den var nämligen lite för stor i förhållande till skåpet eftersom sockeln saknas.

Hissgardinen i linne som finns i många olika mått HÄR 

Elementskydden är min egen design som sen snickaren som vi anlitat till allt platsbyggt i läggenheten har gjort och dessa är sen inmålade i samma kulör som på väggarna fast med snickerifärg. Hissgardinerna hittar du  HÄR 

Krukan från Gustavsbergs Porslinsfabrik en sk Empire kruka fyndade jag på loppis för en hundring och en är så himla fin tycker jag! Gillar du fatet under batteriljuset så finns detta HÄR

Sängbordet kommer från &tradition och är just nu på REA // Sänglampor från Flos HÄR

Ljusstaken i fönstret HÄR samt den vita krukan i fönstret finns på kampanj HÄR 

Ha en fortsatt fin onsdag!

Kram

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *