Agathon’s födelsedag!!

av | apr 25, 2023 | Okategoriserade

*inlägget innehåller annonslänkar*

Vilken tur att vi hann hem lagom till Agathon’s födelsedag, ja idag den 25 april fyller vår lilla älskling 2 år, så detta är verkligen en dag att fira ordentligt!
Tänk så snabbt ett år passerar oh jag är så himla glad att ha denna lilla stjärna som förgyller mina dagar oavsett vad. Idag är han som alltid efter att ha varit på pensionatet lite trött och vill mest ligga tätt intill och snusa, men när det var dags för paketöppning var han genast med på noterna hahaha. Du kan se videoklipp HÄR.

Är det födelsedag så är det skrivet i sten hemma hos oss sedan gammalt att det ska dukas födelsedagsbricka med en massa paket att packa upp, gurkstavar och sen tonfisk till frukost.
Och varför ändra på ett vinnande koncept!
I paketen fanns det som jag köpte hos Gucci i Milano , lite leksaker och bra hundgodis utan socker och tillsatser.

Halsbandet hade han sedan tidigare men finns HÄR så kopplet med samma monogram  HÄR   samt den fina lilla Gucci-tröjan är nytt för nu. Tröjan är minsta storleken men lite stor nu när han är helt nyklippt, men kommer att vara perfekt när han har längre päls. En massa annat fint till hunden från Gucci hittar du HÄR

Världens snällaste och mest lätthanterliga minimalteser, som var så liten när han föddes att hans uppfödare inte visste om han skulle klara sig, och vi fick invänta besked om detta de först veckorna.
Uppfödaren är samma som Alfred och finns uppe i Trollhättan, och det var ett fint möte då vi var där och hämtade honom, och jättekul att de fick träffa Alfred innan han gick bort.

Han är för övrigt väldigt lik Alfred både till sätt, temperament, snällhet, nyfikenheten och att han är orädd inför allt.
En sak skiljer dock markant, Affe var nämligen en liten latmask som inte ville gå i koppel medan Agathon älskar att gå långa promenader, kul för mig som sällskap på mina rundor numera!

Sen somnade han av all uppståndelse, ja mitt i pakethögen med den nya jackan på somnade han mitt i allt. Ja det blir ju lätt så med de små liven, de går från 100% till noll och sen laddar de batterierna för att köra på igen en stund senare.
Nu blir det mera firande och mys med vår älskade Agathon och garanterat en långpromenad i solen som han älskar!

Kram

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *