På väg hemåt….

av | apr 24, 2023 | Okategoriserade

Hej fina kompis!

I skrivande stunda är jag på väg hemåt efter helt enastående dagar i Milano. Det som först enligt väderprognosen så ut att bli 4 dagar i hällregn, visade sig bli en dag regn följt av somriga dagar med sol och massa härlighet.
Buzy dagar har det varit med besök på mässan där Ethimo och HomeSpirit ställde ut, cocktailparty hos Ethimo, besök i Ethimos båda showroom, en hel massa utställningar hanns med, god mat, gelato osv så det känns verkligen som vi maxat varje minut och sovit ganska lite.
Så, i bagaget finns massor med fina upplevelser, nya intryck, ny inspiration, fina möten med nya och gamla bekantskaper osv.
Jag har inte riktigt bestämt mig för hur mycket jag ska lägga upp här i bloggen, jag har redan postat en massa material via Instagram och sparat det i mappar där.
Vill du spana in allt om Ethim i Milano så kika HÄR , allt om HomeSpirit HÄR, en massa utställningar, boende och mat hittar du HÄR och HÄR.

Nyss när vi kom till flygplatsen och stod i kön för att checka in bagaget så står dock det finaste mötet av dem alla där, som en uppenbarelse, världens finaste Malin och hennes man Jens som varit här samtidigt men hållit till vid Lake Como där de fotograferat för deras underbara varumärke Mimou.
Så länge sedan som vi sågs och knas att vi skulle träffas så här, och med i deras sällskap fanns även Katrin och Anna.
Dessa båda härliga tjejor tror jag att jag känner hahaha, men så är det ju inte, jag spanar ju bara in deras universum via Instagram då och då, så fint att träffas.
Så, nu flyga hem, hämta lille Agathon på pensionatet, köra till Torekov och stupa i soffan typ, så himla trött just nu!

Kram

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *