Det där extrarummet …

av | feb 24, 2023 | Okategoriserade

*inlägget innehåller annonslänkar*

Hej fina kompis hoppas att allt är fint hos dig denna fredag, en dag som innehållit så mycket annat än tid att ägna mig åt bloggen med en del foto som jag tagit bla, men nu hinner jag iallafall med en liten sen hälsning härifrån mitt lilla krypin i Torekov.
Torekov är ju en underbar pärla under årets ljusa fina månader, men så här års i gråtrista februari så lämnar det mycket att önska, ja grått och trist är bara förnamnet och dessutom är det helt folktomt här så energin blir väldigt låg. Dock gillar jag ju när det är lugnt och skönt och inte en massa stök, men denna nivån blir kanske till och med lite väl även för min del.

Mattan som syns i bild hittar du HÄR och gillar du den stora taklampan ovan så är den med hela 40% rabatt HÄR

Alla hem har ett ”extrarum”, right? Eller är det bara jag, för alla de hem jag haft genom åren har då haft ett sådant. Ja, det där lilla undantaget som kommer i skymundan, där allt möjligt hamnar i väntan på rätt plats, som aldrig riktigt blir klart no matter what men som man inte riktigt klarar sig utan och ovan ser du  mitt. Som tur är så öppnade vi upp detta rummet mot hallen så att det ändå blir integrerat och inte ett skräprum vilket det ofta kan bli om det finns en dörr att stänga. Här inne samsas finheter som dagbädden Couch 775  mm från Svenskt Tenn mm med loppisfynd som tex den runda pallen , det lilla bordet och den låga pallen under bordet och även den blå lampfoten i fönstret. Och på tal om fönstret så är mina hissgardiner från Himla och finns HÄR

Pläden ovan är drömpläden som jag önskat mig länge och förra julen fick jag denna mohairdröm designad av Lena Rewell i julklapp minsann. Pläden finns nog bara hos Svenskt Tenn och i en del olika fina kulörer, och även kuddarna på dagbädden finns hos Svenskt Tenn.

Den blå klotformade lampfoten i porslin fyndade jag på loppis för bara 40 kr i somras och lampskärmen är med mönstret Celotocaulis designat av Josef Frank. Lite fyndat och lite från fina gatan som tillsammans blir en perfect match!

Hoppas du gillade att kika in i mitt lilla extrarum, och ha nu en riktigt mysig och skön fredagskväll, det hoppas iallafall jag på att få!

Kram 

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *