Påsken och vårgrönskan som komma skall…

av | feb 23, 2023 | Okategoriserade

*inlägget innehåller annonslänkar*

Hej!

Idag vill jag tipsa dig om design samarbete med utgångspunkt från påsken och spirande vårgrönska, och inte minst när det gäller det dukade bordet i olika stilar.
Samarbetet är mellan Ellos Home och influencern Hannes Mauritz som gjort sig känd för det han delar från det egna hemmet, först i Helsingborg och numera Göteborg. På varor märkta med Hannes20 får du dessutom 20% rabatt just nu så passa på!
Här får vi tips om tex den perfekta bordsduken nu i vår, tjusiga vårblomster och lite glimtar av den härligt fräscha vårmaten som ju lyst med sin frånvaro nu under vinterhalvåret. Spana in träbrickan med utfällbara ben som ett exempel på sådant som sätter guldkant på vardagen, helt perfekt för långa frukostar i sängen, inte sant?

På brickan syns även assietten Daria i 2-pack , samt även det lilla keramikfatet HÄR

Kuddpaletten ovan sprider ju härlig vårkänsla och med dessa skapar du relativt enkelt en ny lokk för soffan eller sovrummet.  Kuddfodral med rutmönster HÄR,  det randiga kuddfodralet HÄR  den blommiga kudden HÄR , det enfärgade kuddfodralet i linne HÄR 

Om du inte gillar frukostbricka på sängen så är det ju väldigt trevligt att komma upp till ett enkelt men vackert rustikt dukat frukostbord.
Duka innan sängdags och kom upp till en ”överraskning” som sprider härlig känsla inför den kommande dagen. Bordstabletterna som ingår i kollektionen finns HÄR, kudden på stolen hittar du HÄR , vasen på bordet hittar du HÄR

Utöver att ”vara expert på våren” är det Hannes Mauritzson öga för detaljer som lyfts fram i denna kampnjen, och den så kallade  ”Den röda tråden” är Hannes kärlek för vårblomman ranunkel, en blomma som  finns broderad på servetterna och förklädet som ska vara användbart i både köket och även utomhus när man vill börja påta i trädgården”, säger han själv.

Bordstabletterna HÄR // Servetterna HÄR // Porslinet HÄR

Välkommen till dukat bord nu i vår och här ser menyn ut att vara både vårfräsch och passande till påsken.
Ovan i bild ser vi den ”perfekta vårduken” som omnämndes ovan och denna finns HÄR.

De räfflade glasen finns HÄR träskålen med äggen i hittar du HÄR 

Förklädet i samma stil som bordstabletterna och servetterna skymtas i bakgrunden och detta hittar du enkelt HÄR

Bordstabletterna HÄR // Servetterna HÄR

Ljuslyktorna i olika kulörer och storlekar hittar du enkelt HÄR

De handmålade påskäggen av glas i 6-pack med olika mönster och färger ingår i Ellos exklusiva kollektion tillsammans med Hannes Mauritzson så även dessa är med 20% rabatt om du kikar HÄR

Hela kollektionen i ett svep hittar du om du klickar HÄR

*samtliga bilder i detta inlägget är inspirationsbilder från Ellos Home*

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *