Påsken hos Svenskt Tenn 2023

av | feb 23, 2023 | Okategoriserade

Hej!

Idag inleder jag med att visa lite härlig inspiration inför den kommande påsken, och avsändare är ingen mindre än Svenskt Tenn som bjuder på en riktigt färgsprakande palett för bland annat det dukade bordet.
Ja, är det någon som kan det där med mönster och härlig färgmix extra allt så är det ju Svenskt Tenn, och nu i vår vimlar det ju av maximalistiskt färgsprak så här sparar man inte på krutet så att säga. Hos Svenskt Tenn nalkas nu våren med nya påskkollektionen Spira med tjusig design signerad Sofia Vusir Jansson , vars handmålade glasägg och skira pappersblommor presenteras tillsammans med en serie nyheter i Svenskt Tenns dukningssortiment.

Så vackra handmålade glasägg och pappersblommor som är handvikta av Sofia själv, dessa blommorna har ju även synts i Svenskt Tenns julsortiment, som ett naturtroget och samtidigt fantasifullt pynt att fästa i påskriset.

Glasäggen som är handmålade i Tyskland bär olika blommönster som är inspirerade av folkkonstens buketter och fantasifulla former, och färgsatta utifrån Josef Franks mönster ”California”. California är ett av de mönster som formgavs av Josef Frank under hans tid i New York

Vill man hjälpa våren en smula på tråden så är det ju ett ypperligt drag att göra sin egen lilla vårrabatt lika här ovan, inte sant? Soffan klädd i den randiga textilen Hamaca rojo blir en riktig wowfaktor i hemmet precis som den flerfärgade mohairpläden designad av Lena Rewell

Maxa med färg och nej det ska verkligen inte vara matchat utan precis tvärtom!

Välkommen till det dukade bordet!

Ovan i bild ser vi idel klassisk design signerad Svenskt Tenn som älskas av så många världen över

Parallellt med Sofia Vusir Janssons design lanseras också en serie nyheter i Svenskt Tenns dukningssortiment, däribland servettringar i strå, servetter i Svenskt Tenns lin i nytt utförande, och återkommande klassiker i Josef Franks mönster California.

Äggvärmaren Höna i textilen California, Svenskt Tenns linneservetter med franskant, och tallriken design Horezu Design, de klassiska  besticken från franska Sabré och bordsduken i linne bildar tillsammans en tjusig dukning. Addera påskdetaljer eller skippa så har du en fin dukning oavsett högtid.

Påsken är ju en av årets allra härligaste högtider, och även om det är en från början och i grunden är en religös högtid så är påsken lite som vårens budbärare för mig personligen.
Med hopp om ljusare tider, härlig grönska och lite lättare och mindre pretentiös än julen.
Svenskt Tenns påsksortiment finns ute till försäljning nu och du hittar allt på deras hemsida och i butiken på Strandvägen.

*pressbilder Svenskt Tenn

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *