Kanske lite passé…

av | feb 5, 2023 | Okategoriserade

Hej fina!
I skrivande stund sitter jag i bilen påväg upp genom ett vintrigt landskap och stundtals snöfall och kursen är inställd mot Stockholm.
Bilen är fullastad som vanligt, ja det kvittar hur jag försöker så blir det alltid to much i slutändan, blir det samma hos dig? Vi åker upp till storstan för Stockholm Furniture Fair och Design Week, och allt börjar imorgon på stan med utställningar och pressevent och sen på tisdag startar själva mässan ute i Älvsjö.
Jag kommer varva min tid både på Stockholmsmässan och inne stan, och helt krasst prioritera det som jag tycker verkar vara mest intressant.

Jag har fått oerhört många inbjudningar av alla olika slag men den inbjudan som jag allra mest velat ha gällande Design Galan imorgon saknar jag. Jag har ju alltid varit bjuden tidigare år när det varit Elle Decoration Swedish Design Award, men nu när det är ett nyinstiftat pris har jag hamnat i skamvrån minsann. Så trist men inget att göra t, kan dock inte låta bli att känna mig lite passé…. Men men, vad är en bal nära slottet? Uppsidan är att jag kommer i säng tidigt på måndag så jag kommer ut tidigt på mässan.

Jag brukar ju gå mina dagliga promenader hemmavid, idag fanns det dock inte tid til detta så bilderna här i detta inlägget är ifrån igår när det bjöds på viterkrisp och sol och en föraning om det som komma skall längre fram i vår.

Man saknar ju alltid fina Torekov redan när man åker iväg, men allt det hemmavana finns ju kvar så det blir bra med lite miljöombyte nu.Vill du hänga med på ett hörn under veckan så gör du det enklast via min Instagram

Ikväll ska vi testa en ny restaurang om vi hinner upp i tid, italienska Olli som drivs av Oliver Ingrosso som det skrivits så mycket positivt om redan från starten.

Ha en fin kväll, vi ses snart igen!

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *