På The Sparrow för Sthlm Design Week

av | feb 6, 2023 | Okategoriserade

Hej fina bloggkompis hoppas att allt är fint med Dig?
Igår körde vi som sagt upp till Stockholm för möbelmässan och designveckan som startar idag, och håller på t om lördag.
Vi checkade in på Sparrow Hotel där vi bott de senaste gångerna vi varit uppe av olika anledningar, så en favorit i repris med andra ord.

The Sparrow Hotel ligger väldigt centralt mitt på på Stureplan vid Humlegården, och stilen är ett lite mindre hotell i boutique/ sekelskiftesstil precis som jag älskar. Här får man dessutom bo med hund i vilket rum som helst vilket är helt underbart, och även denna gången är lille Agathon med.

Alla rummen är unika i sig och väldigt härlig stil, gott om plats och mycket bra sängar från Dux.

Om man som en prinsessa i sängen ovan? Berättar snart så häng med!

Vaknade upp här efter en jätteskön natts sömn och trots att hotellet ligger mitt i smeten så var det knäpptyst och väldigt bra luft/renlighet i rummet så man vaknade verkligen utvilad.

Hotellet har en magiskt fin interiör och bara trappan ner till hotellfrukosten är ju värd att visa upp här i inlägget.

Älskar sekelskiftesdetaljer som dessa, helt omöjliga att återskapa idag trots att utvecklingen gått framåt på många andra plan.

Frukosten serveras i hotellets bistro med samma namn, där serveras smårätter med franska influenser under kvällstid och denna i regi av nyss nämnda Mathias Dahlgren.
På morgonen serveras här en av de finaste och mest välsmakande hotellfrukostar som jag varit med om och det finns tex obegränsat med perfekt mogna avokados som man kan göra sin egen avokadotoast med, supergott nybakt rågbröd, croissanter, perfekt kokta ägg osv.
Ett hotell jag varmt kan rekommendera från hjärtat, dvs det är inget spons med i bilden.

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *