Mitt senaste fina fynd

av | jan 29, 2023 | Okategoriserade

Hej fina kompis!
Hoppas  att din helg och söndag har varit fin och att du njuter av kvällen.
Min helg har varit oerhört lugn inte minst eftersom jag försöker bota min migrän som inte riktigt vill ge med sig, men idag har jag mest sovit och gjort lite mjuk yoga och försökt att inte tänka tankar på vad som måste och behöver göras egentligen. Inte så lätt alltid men idag lyckades jag ganska bra.

Så, inget speciellt på agendan denna helg som kontrast till den förra i Paris, livets kontraster och inget fel i det, tvärtom. I fredags var jag iallafall iväg en sväng till min favorit-loppis och gjorde där ett jättefint fynd som jag blev så glad för.
Ja, saken i fråga står där i fönstret och är en nyfunnen favorit…

Ljusstaken i mässing heter Romb och är designad av ingen mindre än Sigurd Persson som även designat ljusstaken Tre Kulor på 60-talet. Min ljusstake är märkt med Utmärkt Svensk Design indertill och det finns Sig P ingraverat på själva foten.
Ljusstaken säljs bara HÄR om jag tänker rätt och på olika auktionsfirmor för ca 1000-lappen, om den är i fint skick. Jag fick min lilla raring för bara 225 kr och dessutom går de pengarna till välgörenhet.

Ikväll blir det varma mackor till middag, jag orkar nämligen inte laga någon mat idag så det får avsluta mina lite lata helg.

Ha en fortsatt fin kväll så syns vi snart igen!

Kram

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *