Däckad av migrän…

av | jan 27, 2023 | Okategoriserade

*inlägget innehåller annonslänkar*

Fredag hemma hos oss och jag är inne på dag två med migrän som inte riktigt vill ge med sig trots att jag gjort allt det som jag brukar göra när migränen kommer. Så himla trist när man blir helt däckad på detta viset, ja den som själv dras med migränattacker förstår vad jag menar, man blir nämligen inte ett dugg som sig själv utan det känns som man står utanför kroppen, lättretlig och irriterad för mista lilla och det enda som känns är ilandet i huvudet och ibland även ner i skuldrorna osv.

Men, jag har iallafall mysigt här hos mig med fejkbrasa i kakelugnen och finfint sällskap….

Stolen som syns ovan hittar du HÄR , och denna är i polyeten och finns i flera färger

Fint sällskap ja, min lille Agathon är numera alltid  exakt där jag är och allra helst ska han ligga tätt intill eller ovanpå på. Han gillar iofs även mattan i ren ull med lång lugg som påminner om hans egen päls och denna mattan som finns i flera storlekar hittar du HÄR

Lampan ovan har jag tipsat om förut och just nu är denna med 20% rabatt hittar du HÄR

Den fina skulpturen som jag fick i julklapp hittar du HÄR och  rumsdoften finns HÄR och samma som doftljus HÄR

Veksaxen på fatet som är toppen till doftljus finns HÄR

Lampan ovan med fin rabatt hittar du HÄR

Pläden finns HÄR och skålen som är perfekt till fredagsgodiset eller chipsen hittar du HÄR

Nu ska jag fortsätta kurera min migrän här, jag vet nämligen av erfarenhet att vila och iskall dryck och isglass är det som är bästa medicinen för att rida ut migränvågen på bästa sätt.

Ha en fin fredag!

Kram

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *