HomeSpirit i Paris SS23

av | jan 27, 2023 | Okategoriserade

Hej

Igår visade jag ju montern och produkterna som vår italienska agentur Ethimo visade i Paris under Maison & Objet 2023 igår, och nu i detta inlägget blir det samma upplägg fast gällande vår franska soffagentur Home Spirit
Ja, vår agentur för sittmöbler, Home Spirit som är ett varumärke som vi faktiskt knöt kontakt med på Maison & Objet för några år sedan efter att deras försäljningschef skickat ett mail till mig för att be om ett möte
Ett familjeföretag sedan 50 år tillbaka som tillverkar jättefina soffor i egen fabrik i Frankrike och med bla linnetextilier som tillverkas av franskt lin.

 HomeSpirit fanns ju på plats på Maison & Objet så sent som i september förra året då vi också var på plats, så det var inge stora nyheter på plats nu.

Ovan i bild ser vi soffan Cap Ferret

Hela montern gick i stort sett i grönt och vitt i olika linnetextilier med olika strukturer och nyanser.

Så många fina och trendriktiga kulörer och strukturer att välja mellan!
Jag ska eventuellt beställa en ny soffa till stan  och mitt största problem just nu är att komma till skott och välja textil till soffan….bagarns barn osv…

Vitaste vitt linnetyg, men även väldigt många fina och trendriktiga kulörer och strukturer att välja mellan och både bäddsoffor och vanliga soffor. Soffan i bild är faktiskt just en bäddsoffa som enkelt förvandlas till en säng.
Skulle du vilja beställa en soffa från HomeSpirit så finns redan nu hos tex Artilleriet i Göteborg, Oscar & Clothilde i Stockholm, Welcome Home i Stockholm, Port of Sweden i Göteborg , Studio Pompone i Träslövsläge och Studio J i Båstad mfl, så i några av Sveriges bästa inredningsbutiker med andra ord!

Förutom linnetextilier så finns det även fina sammetstextiler….

Man kan även beställa lösa kuddar och dynor i samma fina textiler

Tips!

En vit soffa är iofs ganska känslig iallafall om man har småbarn, djur osv men har man detta trots allt så är det ju så otroligt lätt att styla soffan som ny med hjälp av decokuddar, plädar osv i olika kulörer och stilar efter tycke och smak, säsongernas skiftningar, trender osv.

Hoppas att du gillade min lilla visning från HomeSpirit i Paris och har du frågor krig varumärket, tex om du vill bli återförsäljare, arbeta med varumärket som inredare eller bara undrar var du kan hitta en återförsäljare så var inte rädd att fråga mig, jag blir bara glad!

Kram

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *