Helg mot höst + serietips

av | aug 28, 2022 | Okategoriserade

Hej fina kompis, vad glad jag blir att du kikar in här hos mig idag, dina besök betyder mycket för mig, det vill jag att du ska veta.
Söndag och en helg som varit väldigt lugn, jag känner mig inte helt kry och behöver vila och ta det lugnt.
Första helgen som jag på riktigt känner att det går mot höst på riktigt och även om vädret fortfarande är ok, badtemperaturen densamma osv så känns det liksom i luften
Jag hoppas bara att jag hinner göra fint på vår lilla uteplats innan det är för sent hahaha, men det ska nog gå inte miste sedan jag lyckats fixa de sista bitarna nu i helgen.

Ja, möblerna är på plats, golv ska läggas och sen fattas det bara lite växter innan jag känner att det kan vara klart att visas upp, jag hoppas att du ser fram emot resultatet lika mycket som jag gör.

Söndagsfika och en stund med planering inför kommande veckor, jag kan inte riktigt bestämma mig om jag ska åka till Stockholm Design Week och Paris Design Week samt Maison & Objet eller om det vore härligare att bara unna sig en semesterresa…
Inte riktigt samma sak men längtar efter att komma utomlands eftersom vi inte varit iväg sedan pandemin, men det blir isåfall första gången som vi lämnar Agathon på hundpensionat och det känns ju lite vemodigt.
Dock tror jag att det kan vara bra terapi både för honom och oss att ta det där första steget…

Godaste kardemummabullen som följde med hem från Juni Bageri i Höganäs när vi var där i fredags och porslinet i fråga kommer från Agneta Livinj här i Torekov som jag berättade om i inlägget HÄR
Älskar den knubbiga muggen med oregelbunden form, ja denna är min favoritmugg från och med nu.

Glasunderläggen är favoriter sedan tidigare och dessa är HÄR

Jag lovar dig, dessa bullarna är väl värda sin omväg!

Berättar allt om keramiken HÄR

Ikväll blir det panerad fisk med kall sås lika den som man fick serverad i skolbespisningen, ja denna sås är nog en favorit hos många med mig hahaha.
Sen blir det seriemys i vanlig ordning, och just nu ser vi underbara A Million Little Things som rullar med 4:e säsongen på CMore.

Ha en fortsatt fin kväll och välkommen hit igen!

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *