Ännu en magisk baddag …

av | aug 26, 2022 | Hemma hos Inredningshjälpen

Vilken jäkla pang fredag, bästa härligaste sommarvädret och  jag har badat flera gånger i 23° vatten, ja hur glad blir man inte av det?
När jag laddade upp bilderna från mobilen till detta inlägget så slog tanken mig att jag postat väldigt många bilder av det här slaget nu i sommar, men vad gör det, jag älskar ju att bada och bloggen handlar ju i mångt och mycket om sådant som jag gillar.

Ett av dagens bad blev i hamnen där man kan bada som i en havsvattenbassäng med kristall klart vatten och samtidigt titta på när båtarna seglar in ich ut lite längre bort vid hamninloppet.
Älskar lugnet och stillheten i byn just nu och det i kombination med årets bästa sommarväder blir ren och skär magi.

Mot eftermiddagen for vi dock iväg för att göra några ärenden som att försöka få ta på lite fina uteplattor till uteplatsen som jag ska fixa iordning.
Det visade sig vara lättare sagt än gjort, ja när inte ens den butiken som kallar sig för ”Sveriges största…”  har ett utbud som en känns ok, ja då undrar man ju lite?
Verkar som om allt ska beställas på nätet och det är inte det lättaste om man vill se kulör, struktur osv i verkligheten.
Tipsa mig gärna var jag kan hitta fint kakel till en liten uteplats, på jakt efter någon terrakottaplatta som inte är orange utan mer åt det brunröda hållet…

Nu blir det fredagsmys för hela slanten här hos oss, och jag hoppas att du har haft en minst lika fin dag som jag har haft.
En dag som man vill ska komma på repeat hela tiden, men vet ju att det snart är slut och att hösten kommer att ta över.
Men det blir fint det med, det måste det bli.

Kram

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *