Woke up to this….

av | aug 10, 2022 | Okategoriserade

*inlägget innehåller annonslänkar*

Hej fina du, har du det fint i sommarvärmen?
Jag har nog gått och blivit lite frusen för jag personligen tycker inte det är så himla varmt, ja jag t om sover med pyjamas och tjockt duntäcke precis som vanligt, ja sån är jag.
I detta inlägget visar jag ögonblicksbilder från i morse precis när jag slog upp ögonen och möttes av det som visas i bilderna…
Ja, bilden ovan är ju ingen ögonbrynshöjare, bara det gamla vanliga som syns på mitt sängbord,sä hissgardinen , den oversized sänglampan på REA , samt inte minst  det nya bäddset   som är med 50% rabatt , såå krispigt svalt och skönt!

Och apropå sängbordet, det är på REA nu om du tittar HÄR

Men kolla då in bilderna här ovan!!
Lilla Agathon sovandes på rygg och som han snarkade sen…ja för ett ögonblick hade jag svårt att avgöra om det var han eller min man som snarkade högst hahaha, ja det var en riktigt snarkorkester minst sagt.
Han sover som du ser gärna under det sköna duntäcket han med trots att han har lång ullig päls just nu i väntan på klippning.

Det randiga bäddsetet mixar jag med kuddar i samma färgställning men med annat mönster och dessa finns på REA med 50% rabatt 0m du kikar HÄR

På mitt lilla sängbord har jag vasen Iris designad av Ann Wåhlström för Svenskt Tenn med en enkel stickling från murgrönan som växer så det knakar ute i köket, så enkelt att knipsa av en sådan och så fint det blir för helheten.

Fatet till mina smycken hittar du med rabatt HÄR

Ha en fin dag!

Kram

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *