Pastafabriken

av | aug 8, 2022 | Okategoriserade

Halloj!
När vi var Österlen en snabbis i förra veckan så besökte vi även Pastafabriken som ligger i den lilla byn Ingelstorp, ja mitt i en Skåne-idyll men inte direkt mitt i någon smet eller så utan väldigt undangömt.
Detta till trots så har jag hört och sett väldigt mycket om restaurangen via sociala medier och blivit sugen att testa att äta där.

Vi kom tyvärr dit innan de börjat servera deras lagade rätter, det fanns dock en deli att köpa med sig från men eftersom vi inte hade någon kylväska med oss var ju inte detta något alternativ.
Jag hade missuppfattat och trodde nämligen att man kunde äta lunch där, men vid nästa tillfälle bokar vi bord för kvällen, helt klart.

Jo, förutom delin och restaurangen med italienskt på menyn så finns det ett antal rum att boka i deras villa som man bokar för överkomliga 1600 kr på natt.
Inget alternativ för oss dock som har hund vilket inte är möjligt att ta med dit.
Synd.

Vi startar med en kik i själva delin där man kan köpa med sig delikatesser, råvaror, bröd osv om man vill fixa sin italienska middag hemma.
Så mycket som frestade men som sagt, har man ingen kylväska med sig får man skylla sig själv.

Interiören och omgivningarna, den avslappnade känslan som man bara får i en liten by på landet i Skåne fanns på plats och bilderna i detta inlägget talar ju för detta, inte sant?

Hör i den rustika bistron sitter man när man äter inne..

Men visst ser det betydligt härligare ut att kunna sitta utomhus och njuta av maten på deras uteservering?
Hoppas hoppas att vi hinner boka bord och åka dit innan sommaren är slut.

Inget sponsrat inlägg eller så utan endast ett tips från undertecknad som tänker att det kanske kan vara kul med ett litet tips från Österlen.

Ha en fortsatt fin dag!

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *