Uteplats med personlig stil

av | jul 21, 2022 | *Affiliateinlägg med annonslänkar, Affiliate

*inlägget innehåller annonslänkar*

Hej!
Bilderna i detta inlägget har jag ”tjuvfotat” utanför ett jättefint hus som jag ofta passerar på väg till badet.
Ett hus som så sakteliga vuxit fram och som nu i sommar verkar var helt klart.
Stor omsorg har lagts både vid materialval och utförandet, och det varit fint att följa resan på avstånd.
Extra glad blev jag när jag såg deras fina och personliga lilla uteplats, ja något liknande tror jag aldrig att jag sett förut.
Jag visar inga detaljer om adress osv och visar ju endast för att jag tycker om det hela, så tänker att detta kan ju knappast förarga någon, eller?
Så kul att se att man funnit sin egen stil och inte anammat strömmen av allt som stöpts i samma form.

Utemöblerna kommer från danska Carl Hansen & Sön och designades i slutet av 60-talet av ingen mindre än Børge Mogensen., men är alltså lika aktuella idag då de relanserades år 2020.
Små nätta trämöbler  tillverkade av obehandlad teak och en stil som lutar lite åt japansk japandistil med nordisk touch.
Bordet BM1771 är ett utomhusbord som med fördel kan användas tillsammans med de andra möblerna från samma serie, ja med en bänk , hopfällbar pall HÄR och ett litet småbord.
Till serien hör även upphängningsfästen typ knopplist för smidig förvaring under vinterhalvåret, och dess finns att köpa till och så även en bricka i samma stil.

Också till det gulliga parasollet som nästan ser hemmatillverkat ut, ja jag har aldrig sett just ett sådant förut även om jag sett fina flerfärgade parasoller som tex dessa randiga och även  mönstrade i olika kulörer , eller denna lite billigare variant i samma stil HÄR.
Vill man ytterligare förstärka den personliga känslan så adderar man egna dynor och decokuddar som man gillar, eller också köper man de dynorna som hör till serien och ja att matcha dessa med parasollet i fråga är fint tycker jag.

Ps. Skulle någon känns igen sig och ta illa vid sig ang bilderna så säg bara till!

Kram

 

 

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *