Åhléns x Carl Larsson gården

av | jul 19, 2022 | *Affiliateinlägg med annonslänkar, Affiliate

*inlägget innehåller annonslänkar*

Du som följer mig flitigt minns säker att jag berättade för någon vecka sedan att Åhléns nu i sommar är aktuella med en kollektion som hyllar Carl och Karin Larsson och som görs i samarbete med Carl Larsson Gården.
Kollektionen är inspirerad av vackra detaljer i paret Larssons gård i Sundborn som nu nyskapas med tidlös anda i utvalda produkter till hemmet i form av textilier, krukor, vaser samt porslin och glas, ett tema som jag tänker passar extra bra när man inreder sommarhuset i detta nu.
Nu i veckan släpptes hela kollektionen till försäljning, och jag tänker att det gäller att vara snabb om man vill norpa godbitarna, och det vill man ju!
Hela kollektionen hittar du HÄR

Paret Carl och Karin Larssons och deras livsstil,  inredning och deras tankar kring hållbarhet och självförsörjning känns väldigt aktuellt trots att vi befinner oss vid år 2022 och ja man kan nog säga att konstnärsparet var föregångare till mycket av det som vi ser just nu.
Vill man kan man tex dra en liten paralell till paret Mandelmanns  och deras gård på Österlen och stilen i sig har både inspirerat och fascinerat även designteamet  hos  när de skapat de limiterade kollektionen som innehåller totalt 21 olika produkter till hemmet i form av textiler, porslin och inredningsdetaljer.
En kollektion Åhléns med anor från förr som passar för det moderna hemmet med designelement som känns igen från den välkända Carl Larsson gården i Sundborn.

Gillar du porslinet på det dukade bordet, kika genast HÄR

Hur fina är inte dessa stolsdynor av läder och med dekorativa tofsar dessutom? Dessa hittar du HÄR 

Ovan i bild en klassisk kammarljusstake som är tillverkad i keramik och med en ljusgrågrön nyans, gillar du denna kika HÄR och spana även in de fina blomkrukorna i matchande stil HÄR

Den gula brickan av metall hittar du HÄR och glasen HÄR

Hoppas att du blev inspirerad av detta inlägget med fina bilder som visar kollektionen i helhet.
Gillar man inte stilen rakt av kan man alltid plocka russinen ur den berömda kakan och skapa sin egen stil.

Kram

*inspirationsbilder Åhléns

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *