Skaftö Golfhotell

av | jul 18, 2022 | Okategoriserade

Kärt barn har många namn, Fiskebäckskil kallas även för Skaftö vilket jag förstått är ett lite utökat område runt om, och där ca 5 min från hamnen ligger golfbanan och Skaftö Golfhotell.
Hotellet drivs av samma person som har Slipens Hotell , Brygghuset Krog , Joels Brygga, varvet och Skeppshandeln osv, vi har träffat honom i egen hög person och han precis som hans förfäder är uppväxta i den lilla pittoreska fiskebyn.

I juli månad är i stort sett allt fullbokat sedan länge, medan vi ofta är spontana och bokar noll i god tid, och då funkar det ju mindre bra.
Så denna vistelsen fick vi alternera mellan boenden, och startade med att bo på golfhotellet vilket var en helt ny bekantskap.
Hotellet består av 5 gamla rum och ett helt gäng sprillans nya som ligger avskiljt med fina uteplatser, en lounge där man kan laga mat om man vill osv.
Vi testade både ett av de fem gamla rummen och ett av de nya som döpts till Jesper Parnevik och som dedikerats till honom.

Bilderna som jag visar här är i från det äldre rummet som var supercharmigt och inrett av samma inredningsfirma som på Slipens, så stilen och atmosfären kändes bekant.
Det nya rummet var i en mer modern stil och kan ses HÄR, och själva utemiljön var jättefin och inbjudande och inte alls crowded när vi var där.

Jag kan varmt rekommendera både golfhotellet och Slipens Hotell där vi ofta bott tidigare, som båda som sagt är småskaliga familjedriva hotell vilket alltid ger den extra lilla charmen tycker jag.
Sista natten flyttade vi till Gullmarsstrand men mer om detta senare.

Kram

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *