HK Living x Marie Olsson Nylander

av | maj 20, 2022 | *Affiliateinlägg med annonslänkar, Affiliate

*inlägget innehåller annonslänkar*

De välkända designsamarbetena mellan Ellos och Marie Olsson Nylander som blev riktiga braksuccéer precis som TV-serien om Marie och hennes familjs drömhem på Sicilien har gett ytterligare ringar på vattnet skulle man kunna säga.
Ja, nu är Marie ännu en gång aktuell med ett storslaget designsamarbete som speglar stilen och stämningen i det rosa huset i Italien och hela kollektionen förmedlar en sprudlande glädje och har en varm framtoning, varenda produkt framtagen med noga precision, inspirerad av tyger, färger och mönster som Marie själv har samlat på sig under åren.
En kollektion där varje produkt talar sitt eget språk, men som i kombination med varandra skapar en väldigt extravagant stil.

Sicilianska urnor HÄR

I detta samarbetet som Marie gör i samarbete med HK Living och som som säljs exklusivt hos Artilleriet, ser vi en kollektion med djärva inredningsföremål som förtjänar lite extra uppmärksamhet.
Kollektionen består av 15 exklusiva produkter som samtliga är formgivna av Marie Olsson Nylander tillsammans med HK Living.
Kollektionen säljs alltså exklusivt hos Artilleriet och samtliga produkter är tillverkade i en begränsad upplaga, så först till kvarn.

Stolen ovan i bild hittar du HÄR

Lampmodellen ovan är ingen nyhet i sig hos HK Living men det är däremot kulören och denna limited editon finns HÄR.

Soffan med runda mjuka former och som klätts i sammet i en dov vinröd nyans hittar du HÄR

Lampa med vintagelook HÄR

Spegel med antik look och finish som du hittar HÄR

Konsollbord av trendig marmor HÄR

Solparasoll med ett vackert mönster hittas HÄR

Ett stort vackert lapptäcke 200×300 som kan användas som överkast eller varför inte matta hittar du HÄR

Lampan med vacker sirlig form och en handgjord skärm hittar du HÄR

Sittpouf klädd i ullen som ofta syns i Maries fantastiska vintagemattor HÄR

En så himla fin kollektion och jag blev personligen allra mest förtjust i spegeln och lampan med porslinsfot, vilken är din favorit??
Inget grattis till Marie eftersom jag vet vilket hårt arbete som ligger bakom, utan en stor applåd dels för kollektionen och dels för att hon vågar gå sin egen väg och strunta i trender osv.

*inspirationsbilder från Artilleriet*

 

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *