Bästa tiden börjar nu

av | maj 19, 2022 | Okategoriserade

*inlägget är i samarbete med Åhléns*

Hej!

Tillsammans med Åhléns vill jag idag slå ett slag för det härliga sommarlivet utomhus, ja årets bästa tid som ligger framför oss just nu.
Tid att njuta så mycket vi kan i vår vackra natur, umgås med familj och vänner och bara njuta av den svenska sommaren som har så mycket att erbjuda.
Hos Åhléns hittar du som du kanske vet ett stort sortiment för uteliv, ja utemöbler, textilier, parasoller, trädgårdsredskap , picknickkorgar & kylväskor och fina detaljer som kan behövas när man vill vistas utomhus så mycket man bara kan.

Hängstolen i bild som finns HÄR och en kudde i beige nyans finns HÄR samt den vita pläden med fransar HÄR

Stolen av metall i en ljuvlig blå nyans som står så vackert mot den naturliga grönskan hittar du HÄR och denna är inte alls så ljus i färgen som den visas på nätet,  utan så som på mina bilder.
Gillar du stolen så finns det även ett bord i samma stil HÄR.

 

På stolen ser du en jättefin picknickkorg med läderhandtag som är välbehövd under sommarens alla fikautflykter, till stranden osv och du hittar denna HÄR.
Och när picknicken är uppäten kan man ju plocka med sig blommor från naturen och ta med sig hem och sätta i en vas, eller också kan man använda korgen isället för en plastkasse när man handlar.

Hoppas att du gillade detta inlägget.

Kram

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *