På årsdagen i helgen….

av | jan 31, 2022 | *Affiliateinlägg med annonslänkar, Affiliate

*inlägget innehåller annonslänkar

Hej fina vän, hoppas allt är fint hos Dig?
Allt är toppen med mig förutom min trasiga handled som gör sig påmind allt oftare med tidens gång, i helgen var det exakt ett år sedan som jag föll så illa och krossade handleden på flera ställen.
Och alla turer kring detta, hur illa de bemötte mig och behandlade mig på sjukhuset i Halmstad har jag inte ens velat berätta om men det är som ett stort trauma som jag inte ens trodde var möjligt.
Operationen konstaterades dessutom vara misslyckad efter att jag inte gav med mig, fler turer på det, och nu ett år senare stor jag fortfarande i kö för omoperation av det som fortfarande är brutet, och nu nere i Lund.
Stolen i bild har jag tipsar om tidigare men om du missa detta kika HÄR

Stolarna av trä och rotting HÄR samt stoppad dyna är väldigt fina och finns även i finns även i brunt, och passar i ärlighetens namn även bra till detta bordet som är antikt och som jag köpte av förra ägaren till vårt fd hus i Båstad för mer än 10 år sedan nu.

Om du känner igen det lilla låga bordet så har detta hängt med ända sedan Norrviken och till detta funderar jag på att beställa en ny toppskick av lite annorlunda marmorerad marmorsten, tror det kan bli fint!
Gillar du bordet så finns detta HÄR och krukan på bordet på REA just nu HÄR

På bordet syns boken Chanel köpt HÄR och ett avlångt marmorfat , en burk med lock i samma stil  som fatet HÄR , doftljuset finns  HÄR och vektrimmern  HÄR samt ljusstake från Skultuna.

Idag är det ju sista dagen i januari och sen ska vi bara nöta oss förbi februari men sen är våren inom räckhåll, inte sant?
Sådant som gör februari uthärdlig är ju bla Melodifestivalen och semlor också hoppas jag på att få fixa handleden så att sommaren blir den bästa på länge!

Ha en fortsatt fin kväll!

 

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *