Under all kritik

av | jan 30, 2022 | Okategoriserade

Hej Söndag, det här inlägget blir av det ovanligare slaget här hos mig, ja jag brukar ju tipsa om bra saker för jämnan och sådant jag gillar och väldigt sällan motsatsen.
Nu blir det dock just sådant i detta inlägget, ja faktiskt under all kritik tycker jag.
Som jag berättat tidigare så beställde jag  och de nya stolarna HÄR i bild ovan till vår lilla matplats strax före jul, och samtidigt beställde jag ett fint litet bord som blev perfekt till stolarna.
Bordet i fråga var det sista på lagret så jag skyndade att beställa innan det tog slut.
Bordet som jag beställde var en mindre variant av bordet HÄR, ja 90 cm istället för 120 cm känns perfekt till vår lilla matplats.
När leveransen kom fick vi stolarna men bordet saknades och istället fick vi två stolar som någon uppe i Gävle skulle ha fått..
Tog kontakt med kundservice som inte kunde förstå hur det hade gått till,  och något bord fanns inte kvar hos dem…
Jag började fundera på om bordet kanske hamnat i Gävle istället, men så var inte fallet enligt Jotex, men jag gav mig inte och bad dem kolla upp det.
Dagarna gick och inget nytt besked kom, men vi fick boka retur för de fellevererade stolarna.
Kort därefter fick vi besked att de hittat ett bord på lagret (?) och att detta skulle skickas till oss.
Blev såklart glad att allt löst sig så pass bra, och såg fram emot den nya leveransen.
En vecka senare kom äntligen bordet, men säg den glädje som varar, istället för ett komplett bord med bordstativ + bordsskiva kom det två identiska bordsstativ…
Så, nu en månad senare har vi fortfarande två stolar och två bordsstaiv…
Nu säger de på Jotex att de väntar på att bordet som skickats på villovägar ska komma tillbaka till dem så att de kan skicka ut det till oss…
Ja, vad tror du, kommer det bli något bord eller inte?

Bordet ovan i bild är ett gammalt antikt bord med hjul och lejontassar, och som är lite skamfilat här och var.
Ett bord som är unikt på ett annat sätt än det tilltänkte, så jag funderar på att köpa en ny bordsskiva av marmor till detta eller också börja fundera på ett helt nytt bord.

Nej, jag brukar som sagt inte hänga ut företag som tabbar sig osv men denna gången rann bägaren över.
Stolarna av trä och rotting HÄR  gillar jag, och har köpt metervara av samma textil som kudden, Grön Fågel från Svenskt Tenn som dynorna ska kläs om med.
Vad tror du om det?

Ha en fortsatt fin söndag!

 

 

2 Kommentarer

  1. Birgitta

    Tycker även att Jotex skall ha en känga för plagiatet på den fina knut ljusstaken av keramikern Emelie Hultqvist, inte okej. Kommer att tänka både en och två gånger innan jag handlar därifrån igen…. Tack för inspirerande blogg!!

    Svara
  2. Ellinor

    Åååh, vad surt och jag känner så igen mig. Jag bor i norra delen av vårt avlånga land och hit upp är det jämt strul med leveranser. Man får alltid räkna med att något kommer vara frakt skadat eller att någon del kommer att saknas. I somras beställde jag Valerie objects hanging lamp no2 i mässing. När lampan kommer fram är den knäckt, kartongen är trasig och ena vägghänget hade försvunnit + att den textilklädda sladden hade nötts av pga att emballaget gått sönder. Trots försök till flera kontakter med leverantören fick jag inget svar. När man bor i obygden så är det besvärligt att skicka tillbaka (vilket de kanske räknade ut), så historien slutade med att att jag drog ny el själv och lyckades hitta en ny upphängning med hjälp av byns rörmokare. Som tur var valde jag inte en lackad arm, utan den i mässing, så jag har knäckt till den själv mellan två plankor i skruvstädet i garaget. Nu hänger den ½ år senare på väggen trots allt, men den höll på att bli sågad i delar och slängd i metallåtervinningen, så besviken var jag. Men skam den som ger sig! Behöver jag säga att det är sista gången jag beställer en dyr designerlampa via nätet? Händer aldrig mer! Lycka till med ditt bord!

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *