Dagens julklappstips 13 december

av | dec 12, 2021 | *Affiliateinlägg med annonslänkar, Affiliate

*inlägget innehåller annonslänkar*

Dagens julklappstips kommer du som älskar att baka din egen pizza att gilla, dagens tips är nämligen ett pizzastål som kan användas både i ugnen och på grillen utomhus.

Du hittar ett pizzastål med 25% rabatt om du kikar HÄR

Jag tipsade ju om mina pizza-favoriter i inlägget HÄR men det är ju inte alltid man har tid eller ork att ta sig iväg och då är det bra att kunna vara sin egen pizzabagare hemmavid, inte sant?

Ett fint sådan hittar du även hos Kockums Jernverk  och deras pizzastål som tillverkas i Sverige kan du köpa med 20% rabatt när du anger rabattkoden inredningshjalpenjul 20% när du checkar ut i kassan i deras egen butik
HÄR

 

Färdig pizza direkt från ugnen!

Just nu blir det ofta pizza med pesto, tomat och god mozzarella + smakrik ost eller pizza med salami och paprika, så himla gott!!

 

Bästa olivoljan jag vet och även en supergod balsamico från bästa Gridelli vars produkter  också är trevliga produkter som du kan beställa HÄR.
Produkter som jag alltid använder när jag dressar vår sallad och olivoljan brukar jag även pensla mina pizzakanter med, det blir extra gott!
Hoppas du blev sugen på pizza nu, prova dig fram och tipsa gärna om du har ngt eget bra tips om god pizzadeg, din bästa topping osv.

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *