*inlägget innehåller annonslänkar*

Hej fina bloggvän, hoppas att du haft en fin dag!
Här har det mest blivit att jag suttit framför datorn samt fotograferat bilderna till detta inlägget och lite annat som komma skall.
Tog dock en paus mitt i alltihop för mitt dagliga pilates-pass som jag älskar, bara att rulla ut mattan och sätta igång vart man än befinner sig.
Tända ljus i vårt hus just nu för att mota mörkret och dessa blockljus och kronljus med LED är det bästa man kan önska sig när det gäller brandsäkerhet

Min ljuslykta är jättegammal men det finns en fin variant finns  HÄR

Ville ju passa på att visa en glimt av lördagsmyset som jag haft på näthinnan hela dagen och som ska avnjutas till fullo nu när jag väl är färdig med allt.
Ljusstaken är för övrigt samma som jag tipsade dig om tidigare idag och som du kan köpa med 50% rabatt endast idag den 11/12 om du kikar HÄR

Jag hängde en enkel pappersdekoration på ljusstaken, enkelt men fint, inte sant?

Lördagsgodiset som jag tänkt att jag ska unna mig när jag kikar på veckans avsnitt av Så Mycket Bättre, ett program som jag alltid gillat men tycker nog att det var bättre när varje artist hade sin egen hyllningsdag, vad tycker du?

Och med detta sagt önskar jag dig en fortsatt fin kväll, och glöm inte kika in snart igen om du är nyfiken på julklappstipset för 3:e advent, det blir en favorit av något som ni verkar gilla nämligen.

Kram

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *