Min sovrums-make-over!

*inlägget är i samarbete med Åhléns Outlet*

Hej fina bloggkompis!

Som utlovat kommer här ett helt koppel med bilder från min sovrums-make-over som jag gjort i samarbete med Åhléns Outlet.
Jag har ju redan visat bilder från själva inköpstillfället hos Åhléns Outlet på Väla i helsingborg, och går visade jag bilder från sovrummet från scratch HÄR och ja, ovan och nedan ser du det färdiga resultatet.

Jag tycker själv att det blev betydligt mer mysigt och ombonat, och ännu en gång ett bevis på hur stor skillnad man kan göra i ett rum med hjälp av fina textilier, ett snabbt och relativt enkelt sätt att skapa fin förändring.
Det som fanns i sovrummet var en kontinentalsäng som är ett bra budgetalternativ, en säng som är väldigt skön och prisvärd.
Sängbordet är också mitt sedan tidigare och dessa funderar jag på att eventuellt ha som sängbord i den nya lägenheten när det väl är dags och även sänglamporna är från tidigare.

Jag har gjort min bäddning med nya duntäcken och kuddar som kommer från varumärket Höie, och dessa hittar du hos Åhléns Outlet till riktigt bra pris och även i Åhléns vanliga butiker och online HÄR

Även bäddseten från varumärket Borganäs är från Åhlens Outlet och dessa som kostade ca 200 kr styck är väldigt fina och sköna så ett riktigt bra tips till dig som gillar stilen.
Vill du spana in mer fint som finns i deras sovrumssortiment just nu så kika HÄR

På väggen hängde jag upp två olika posters med matchande som kostade 20 kr styck, och även ramarna hittade jag där till ett riktigt bra pris.
Ramar i olika storlekar, färger och utföranden och basprodukter som dessa är riktigt bra att slå till på när det är nedsatt pris.

Små detaljer som gör stor skillnad är något som jag ofta återkommer till och att göra fint på sängbordet med ett litet fint stilleben är jättefint tycker jag.
Sängbord och lampa som bas och sen adderar man något litet grönt i form av en växt eller snittblomma, några fina doftljus och kanske en liten skål eller ett fat där man kan lägga sina smycken, klocka osv under natten.
Doftljus i mängder HÄR precis som krukor i olika stilar hittar du givetvis hos
De har ingen hemsida där man kan shoppa utan man shoppar i butik, men det finns en hemsida där man kan se vad som är aktuellt just nu.

Man kan om man har tur hitta lite udda fynd om man kikar runt ordentligt, när jag var där fanns det några möbler som det bara fanns en av varje av och samma sak när det gäller den fina hissgardinen i finaste linnekvalitet från Himla. Denna var jag såklart tvungen att slå till på då den kostade 70kr!
Hissgardinerna finns som sagt inte i stor upplaga utan detta var en enstaka produkt som nog hamnat där pga att förpackningen var skadad…

Samma hissgardin fast hos vanliga Åhléns finns HÄR

Bäddningen from above!

Även mattam, det våfflade överkastet och den zebrarandiga pläden kommer från Åhléns Outlet och pläden är inte bara snygg utan väldigt mysig och skön att svepa in sig i på kvällen i soffhörnan.

Också swipe till morgonmys i sängen med frukostbricka och allt, kanske inget jag unnar mig mitt i veckan men tex en söndagsförmiddag får gärna spenderas i sängen om du frågar mig.
Den smarta brickan med benställning finns hos Åhléns Outlet tillsammans med en massa andra produkter till köket och det dukade bordet.
Brickan kan förresten även användas som en helt vanlig bricka när man fäller in benen som döljs under själva sargen.

Kudden med fransar hittade jag också i butiken på Väls och är du nyfiken på ar din närmsta Åhléns Outlet finns så hittar du alla butikerna, öppettider osv om du kikar HÄR

Hoppas att du blev inspirerad av detta inlägget och vem vet, det kanske kommer mer inspiration från Åhléns Outlet inom kort.
Ja, tycker du tex att det skulle vara kul med modetips eller  julinspiration med deras produkter så bara lägg en kommentar nedan så jag vet.

Ha en fortsatt fin söndag!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.