Åhléns Outlet

av | okt 13, 2021 | Annons, Okategoriserade, Sponsrat inlägg/reklam

*inlägget r i samarbete med Åhléns Outlet*

Hej fina bloggkompis!
Hoppas att allt är fint hos dig denna onsdag i oktober som iallafall här i söder bjuder på riktigt soligt och fint väder.
Idag tänkte jag ta dig med på en liten shoppingutlflykt, ja idag blir det en tur till Väla i Helsingborg som förutom själva shoppingcentret med samma namn, erbjuder en massa olika butiker som ligger runt ikring.
En av dessa butiker är Åhléns Outlet och det var dit jag styrde mina steg igår.
Av erfarenhet vet jag ju att ni är många som gillar att shoppa hos Åhléns, men kanske är det inte alla som känner till att Åhlen’s har ett Outlet-koncept?

Åhléns Outlet finns på utvalda platser runt om i Sverige och bygger på fysiska butiker där sortimentet ständigt varieras och byts ut, och dessa produkterna finns INTE att shoppa via nätet utan endast på plats.
Vill man dock spana in vad som är aktuellt i butikerna just nu så finns det en hemsida som du hittar HÄR

Butiken i Helsingborg är en stor butik med samma upplägg som hos ”vanliga Åhléns”  ja det finns produkter för hemmet, mode till både dan, herr och till barn, leksaker, skönhet och även en liten avdelning med godis osv så här finns verkligen allt samlat på samma plats och dessutom med riktigt bra priser.

Jag strosade runt och tog lite bilder i butiken för att visa Dig på ett ungefär hur det ser ut och vad som finns att köpa.  Rakt upp och ned bilder som jag tog med mobilen för att du som inte känner till konceptet ska få en överblick av det hela.

Du hittar tex en massa fins produkter till sovrummet med allt ifrån småmöbler, duntäcken och kuddar, madrasskydd, bäddset osv och just detta segment spanade jag in lite extra inför ett kommande litet projekt där jag ska göra ett förhoppningsvis inspirerande inlägg med en sovrums make over med produkter från butiken.

Och här ovan en glimt från den stora avdelningen med produkter till badrummet med allt ifrån handukshängare, små hyllor, handdukar, duschdraperi osv.

Givetvis finns det en hel massa till köket och matlagningen, ja allt i från stekpannor och kastruller till hushållsmaskiner, textilier osv.
Det dukade bordet med textiler, porslin, bestick osv så finns det också en massa fint till me just denna avdelning missade jag att fånga på bild.

Mode finns det som sagt både till dam, herr ungdom och barn ,med allt i från ytterkläder till jeans, skor och träningskläder och välkända varumärken.

Igår när jag var där höll de som bäst på att plocka fram julen med allt ifrån julbelysning, dekorationer, pepparkakor, julgodis och adventskalendrar.
Kanske lite i tidigaste laget för min smak, men så brukar det ju kännas varje år när dessa börjar titta fram, inte sant?

Sist men inte minst bjuder jag på en tjuvkik på det som lastades in i vår lilla bil och som jag ska använda till min make over som jag nämnde tidigare.
Jag måste även berömma tjejerna i butiken som var väldigt hjälpsamma och service minded, detta är något som inte alltid är självklart idag så väl värt att nämna och premiera lite extra.
Hoppas du blev nyfiken på Åhléns Outlet och att du vill spana in hur det kommer bli när jag inreder med produkterna därifrån inom kort.

Ha en fortsatt fin onsdag!

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *