Sovrumsfix på gång…

*inlägget är i samarbete med Åhléns Outlet*

Hej!
För ett tag sedan fick nu ju hänga med mig på en tur på Åhléns Outlet i Helsingborg, ett inlägg som avslutades med en bild  på det som fick följa med därifrån.
Den som tittade noggrant kunde nog ana sig till att det var idel produkter till sovrummet, och som du ser ovan så stämmer det på pricken.

Huset som vi hyr har flera olika sovrum men jag valde det minsta efter att ha försökt att känna av de olika energierna i vardera rum, läge i huset osv.
Nej, kanske inte det mest optimala rummet för fotografering med tanke på ytan, det lilla fönstret osv men det ska nog gå med god vilja.
Idag ska nämligen göra en liten make over i nyss nämnda sovrum och återkommer såklart med bilder när det är klart.

Affe är som du kanske vet alltid nyfiken på att som är nytt och inget undantag när det gäller allt nytt från Åhléns Outlet som ska förvandla sovrummet en smula är det tänkt.

From above…

Sängen, sängborden och lamporna fanns från början så detta är inget som ingår i min make over utan utgör stommen till det hela.

Världens finaste Affe, min stjärna som alltid finns tätt intill mig.
men nu måste jag avsluta detta inlägget och sätta fart med det som kan göras och sen bege mig ut i det fina vädret som vi har här i Torekov idag.

Önskar Dig en fin lördag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.