Inreda med mattor

av | okt 15, 2021 | *Affiliateinlägg med annonslänkar, Affiliate

*inlägget innehåller annonslänkar*

När hösten och vintern kommer vill vi gärna boa in oss lite extra i hemmes trygga vrå och just hemtrevlighet, värme och omhuldande känsla skapar man snabbt och realtivt billigt med hjälp av textilier.
Gardiner, mattor, plädar osv gör hemmet som inlindat i värme och i detta inlägget blir det tips om mattor i olika stilar och dessutom är det upp till 30% rabatt på alla mattor just nu om du kikar in HÄR

Gillar du den ovala bruna mattan här ovan så kika HÄR

Ovan i bild en tuftad matta i återvunnet material med tät, mjuk lugg.
Produkten innehåller återvunnet material som har tagits tillvara för att minska mängden avfall, samtidigt som nya resurser inte har förbrukats och du hittar denna HÄR

Mattan ovan av 100% jute med grövre struktur och naturfärgade fransar som finns HÄR
Jute är ett naturmaterial som passar bra till mattor tack vare sin tålighet och slitstyrka. En matta i jute ger rummet en ombonad, naturlig känsla. Ur ett miljöperspektiv är jute ett mycket bra materialval. Det är helt biologiskt nedbrytbart och kan återvinnas flera gånger om.

Gillar du den mönstrade ryamattan ovan så kika HÄR
Använd dig gärna av stora rejäla mattor som verkligen tar plats, ja ju större desto bättre och gärna en matta som sticker ut snarare än något diskret som bara värmer under fötterna.
Vi ser både mattor enfärgade mattor, mattor med taktila mönster och även mattor med djärva mönster och kulörer som nästan är att likna vid konstverk.
Att inreda med mattor enligt konstens alla regler är något som Ellos Home ofta lyfter fram hos dem och i deras sortiment hittar man mattor för hemmets alla rum och i en massa olika stilar.

 

Tuftad ryamatta i mjuk ull med med ett mönster som inspirerats av traditionella marockanska mattor och denna finns HÄR

Hoppas att du hittade en matta som du gillade, själv är jag på jakt efter ljusa mattor med fin struktur som kan ge det mörka trägolvet i den nya lägenheten i Torekov ett lyft, ja är du på jakt efter samma så kika HÄR

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *