Trillat dit..

*inlägget innehåller annonslänkar*

Hej fina vän, vad glad jag blir att du kikar in här hos mig även idag, dina besök betyder allt!
Idag har jag en liten bekännelse att dela med mig av…ja, jag som annars väldigt sällan faller för grupptryck och hellre simmar motströms så att säga, har trillat dit…

Gillar du min fåtölj klädd och fårskinn så finns denna HÄR och den mysigaste pläden av finaste ull med monogram finns denna på kampanj HÄR

Det jag talar om är den hypade Netflix-serien Squid Game, en koreansk på pappret helt ofattbar serie som jag lovade mig själv att inte se.
Minns att jag tänkte ”varför kollar folk på sådant fantasytrams” men efter att i ett svagt ögonblick ha satt på första avsnittet så är jag FAST.
Svårt att förklara men man blir som trollbunden och språket som till en början kändes som en parodi i sig själv tänker jag nu inte ens på..

Golvljusstaken i bild finns HÄR och en liknande fäll som den som August ligger på hittar du HÄR
Min man var till en början ännu mer skeptisk än mig, men efter visst lirkande från min sida är även han med på tåget nu hahaha.
Så ni hittar oss här bland hundar, renfällar, plädar och annat mysigt tittandes på Squid Game och med nya mintglassen från Ben & Jerry dom filmgodis.
Det hade man aldrig kunnat tro.

Kram

1 reaktion på “Trillat dit..”

  • Pernilla skriver:

    Förstår dig fullständigt. Jag har också trillat dit när det gäller Squid game. Alldeles förfärlig och FÖR hemsk för min smak, egentligen. Jag ju gillar ju feelgood. 😁. Fast med övertalning från 16 åriga sonen som blivit rekommenderad denna serie från sin lärare, så gav jag efter. Budskapen som finns i denna serie hur människan kan tänka när vi försätts i kris är så viktiga. Har snart sett alla delar så då blir det Kastanjemannen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.