Stora överlämningsdagen!

Idag var det äntligen dags, ja jag har ju berättat redan tidigare att vi köpt en liten lägenhet mitt i byn i fina Torekov, och idag var det stora överlämningsdagen.
Vaknade tidigt med ett litet pirr i maggropen och det är ju en bra start på något nytt..

Att känna glädje och förväntan inför det komma skall är ju inte fy skam.

Klockan elva var vi på plats och hämtade nycklarna och fick en liten genomgång av allt som är nyttigt att veta av den tidigare ägaren.
Mäklaren finns dock i Stockholm så honom träffade vi inte vid detta tillfället men säkert någon gång igen eftersom även han har sommarställe i Torekov.
Tog några snabba bilder med mobilen för att visa en liten glimt av de 75 kvm fördelade på 3 rum + ett loft utöver nyss nämnda kvm.
Bilden ovan visar en glimt av den mörka stavparkettgolvet i mörkbrunt massivt trä och den ”farliga lofttrappan” som ska bytas ut mot en bättre platsbyggd variant.

Badummet i en sober grå nyans med både badkar och en separat dusch är nytt, påkostat och fint precis som köket så där ska inget större renoveras.
Måste dock fixa en finare badrumsspegel + belysning till denna samt ett litet vitrinväggskåp till köket.

Lille Agathon var med medan Affe & August fick stanna hemma denna  gången då vi även skulle ha möte med byggfirman idag.
Öven detta gick bra och smidigt så allt verkar vara på banan förrutom att jag ev letar efter en duktig målare som är ledig nu m.

Ha en fin kväll!

 

 

1 reaktion på “Stora överlämningsdagen!”

  • Tina skriver:

    Så fint! Vad är det som behöver renoveras? Lägenheten ser ju jättefin ut på dina bilder!
    Men när man gör ett sånt elegant badrum, skulle man då inte ha valt att korta av kabeln till handdukstorken i stället för att sno ihop den med ett buntband…?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.